Alice Wonderlands

Максимайзери та філер для губ від Eveline Cosmetics

Максимайзери та філер для губ від Eveline Cosmetics

Привіт! Сьогодні поділюся результатами тестування лінійки з трьох максимайзерів та філера 8 в 1 для губ від Eveline Cosmetics. Спробую об’єктивно висвітлити дію цих засобів та проаналізувати, чи дають вони те збільшення об’єму губ, яке обіцяє виробник.

Одразу своєрідний лайфхак, чи то властивість максимайзерів, яку я спостерегла. Вони сприяють швидкій регенерації чутливої шкіри губ. Вочевидь це відбувається завдяки покращенню мікроциркуляції та притоку крові до губ. Проте я б не радила користуватися максимайзерами, якщо на шкірі є значні тріщини або ранки. Оскільки за текстурою всі три максимайзери досить густі, вони добре виконують функцію захисту від обвітрювання. Але варто пам’ятати, що наносити засоби на губи необхідно не прямо перед виходом на вулицю, а хоча б за 20 хвилин.

Лінійка максимайзерів від Evelin Cosmetics досить цікава, відповідно ці блиски діляться на три тони. Одразу зазначу, що вони всі підходять для досягнення трендового ефекту макіяжу 2024 року – глазурованих губ.

Отже, розгляньмо кожен.

Світло-рожевий напівпрозорий блиск, густої гелеподібної текстури. Блиск досить липкий, має легкий ненав'язливий запах. Відзначу, що у всіх максимайзерів лінійки зручний аплікатор для нанесення. Цікаво, що у складі засобу дійсно є бджолина отрута, а окрім того конопляна олія та масло макадамії. Цей блиск здався мені найбільш пекучим з трьох. За десять хвилин після нанесення вже відчувається попікання, яке триває близько пів години, а потім поступово зникає. Іноді виникає не зовсім приємне відчуття подразнення та почервоніння шкіри навколо губ. Але так було не при кожному використанні, а лише кілька разів. І це стосується всіх трьох блисків. Як на мене, незначне збільшення об'єму губ таки відбувається. Цей ефект стає помітним вже через десять хвилин після нанесення, але триває він доти, доки губи печуть, тобто близько пів години. Далі блиск може триматися на губах близько двох годин. Однак відзначу, що він ну дуже липкий. На фото показую губи до використання засобу та через 10 хвилин після нанесення кількох шарів максимайзера.

Ефект приблизно такий, як і в попереднього. Хвилин через десять губи починають пекти досить інтенсивно упродовж десь пів години. Дуже приємний рожевий тон із блискітками. Ідеальні «глазуровані губи». Запаху майже немає. Губи збільшує візуально, робить їх гладенько глянцевими. Проте, зображення губ на упаковці засобу до/після – звісно ж фотошоп, такого ефекту навряд чи вдасться досягнути за допомогою максимайзера. Блиск липкий і густий, добре захищає губи. Гарний ненав’язливий природній колір.

З нього починалося тестування цих блисків. Він здався мені найменш пекучим з усіх трьох. Приємний глазурований шоколадний тон. Відповідно й чудовий запах шоколаду. Діє приблизно так само. За десять хвилин вже можна помітити ефект. Зовсім трошки збільшує, але губи здаються пухкішими і через глянцевий блиск. До години – і зовсім незначне збільшення губ зникає, а засіб виглядає як звичайнісінький блиск. Як і два попередні, він дуже липкий і густий. За стійкістю і як захист від погоднього впливу досить непоганий. Мені його стійкості вистачає на пару годин.

Дуже цікаво було спробувати його. Отже, в описі зазначено, що цей філер належить до нічних засобів, а його функцією є зволоження і розгладження губ. Однак виробник обіцяє ще збільшення об'єму, моделювання контуру губ, наповнення, регенерацію тощо. Філер не дуже густої консистенції, прозорий. Спочатку просто виглядає як нейтральний блиск без кольору. За кілька хвилин після нанесення починає холодити й пощипувати губи. І десь до години часу триває це пощипування. Разом з цим ледь помітно збільшується об'єм губ, шкіра розгладжується, а контур, як на мене, дійсно стає більш чітким. Не пробувала застосовувати засіб регулярно, щоб оцінити його зволожуючі та регенеруючі властивості, але поки що якогось вау-ефекту не помітила. Як нейтральний блиск може бути.

Висновки робіть самі. Це однозначно блиски не на кожен день, адже повторю, що від них буває не дуже приємне відчуття подразнення. Але тони у них приємні, склад містить корисні олії, тож можна сміливо пробувати.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0