krutoguuz

Ензимна пудра для обличчя

Ензимна пудра для обличчя

Дісталася вона мені від Вікторія М🌹 (тут робила розпаковку https://club.makeup.com.ua/post/31512/)

На фото нижче моє ДО, я користуюся ензимною пудрою регулярно, тому на мені результату прям ВАУ не буде!

Ензимна пудра для обличчя
Ензимна пудра для обличчя

Цей відгук я пишу вже через кілька тижнів користування, а навіть якщо бути точним більше 3 тижнів.

Пробувала використовувати різними способами:

1. Вспінювала в долонях, масажувала та змивала

2. Вспінювала в долонях, масажувала, залишала на пару хв і змивала

І що я можу сказати результат я помітила однаковий. Тому на мою думку в 2 варінаті взаглі немає сенсу. Вона м'яка, добре розчиняється, але є але після залишається ніби якись шар на шкірі, як після маски, він мені не прям щоб дуже сподобався. Склалося таке враження, що на шкірі залишився якись кремовий наліт. Це ніби має сенс, що робить пінку м'якою та не такою агресиною, скажемо так. Але при проблемній або жирній шкірі, це не прям комфортно.

На рахунок тари, теж маю що сказати. Для мене це сама не продумана упаковка для такого типу засобу. Чому? Бо по перше не зручно набирати, мені дісталася в іншій тарі з вузьким дном від Віки, тому мені було нормально, але ж люди використовуюють її в тій тарі, що придбали. По друге, якщо зберігати ензимну пудру у ванній кімнаті, то туди може потряпляти волога або під впливом температури, можуть утворюватися грудочки, які в майбутньому будуть погано розчинятися та дуже травмувати шкіру. З іншими пудрами в мене таких проблем не було, тому що там малесенькі дирочки, набагато менша кришка і навіть якщо туди щось і потрапляє, то вплив набагато менший і + через маленькі дирочки грудочки не проходять.

В цілому для 1 пудри вона може бути але все ж я б краще взяла б пудру від Isntree Mugwort Powder Wash, вона м'яка та підійде всім. З нею не прогадаєте, ще не зустрічала людини, якій вона не сподобалася, поки) А ще вона буває в різних тарах, або в саше на 1 раз (але якщо чесно мені було забагато і я поділила на декілька разів, щільно закривши зажимом, щоб не потрапляла волога) або вона є в невеличкій баночці.

Хто користувався цією пудрою діліться враженнями або діліться просто своєю улюбленою пудрою в коментраях. Цікаво почитати 🥰