Ільчук Вікторія

Новинка від matrix

Новинка від matrix

Зволожуючий шампунь Food for soft.. Для всіх типів волосся.

Дуже гарний аромат,мені пахне взбитими вершками з ягідною пастилою чи варенням. Дуже солодкий,але ніжний аромат. Тримається довго на волоссі і в ванній декілька годин).

Шампунь гарно вимиває голову. Я мию волосся методом "пре-пу",наношу на кінчики і до середини волосся кондиціонер,а далі мию голову шампунем. Вже роблю це деякий час. І помітила,що волосся стало менш сухішим.

Шампунь кремової текстури,густий, не викликав свербіж,гарно вимиває шкіру голови. Гарно піниться і буде вміру економічним.

Головними активними інгредієнтами шампуню Food For Soft є: гіалуронова кислота для оптимального зволоження волокна; олія авокадо для утримання вологи та збереження балансу білків і ліпідів у структурі волосся.

Склад

Aqua / water / eau, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, glycol distearate, hexylene glycol, parfum / fragrance, cocamide mea, citric acid, sodium benzoate, sodium hydroxide, dimethicone, carbomer, coco-betaine, salicylic acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, menthol, amodimethicone, glycerin, persea gratissima oil / avocado oil, linalool, trideceth-10, benzyl salicylate, benzyl alcohol, coumarin, peg-100 stearate, steareth-6, sodium hyaluronate, limonene, trideceth-3, phenoxyethanol, fumaric acid, acetic acid, tocopherol, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract / rosemary leaf extract

Звичайно склад не натуральний,але це профкосметика для волосся. І я помітила,що чим натуральніший шампунь,тим гірше виглядає моє волосся)).

Зволожуючий кондиціонер Food for soft.

Я трохи плутаюся де кондиціонер,де шампунь. Хоча написи нанесені по-різному. І саме це мене плутає,не можу запам'ятати де що і кожен раз вчитуюся що я наношу.

Кондиціонер має приємну кремову текстуру та збагачений активними інгредієнтами: гіалуроновою кислотою для оптимального зволоження волосся; олією авокадо для утримання вологи та збереження балансу ліпідів і білків у структурі волокна.

Склад:

Aqua / water / eau, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, behentrimonium chloride, parfum / fragrance, amodimethicone, phenoxyethanol, cetrimonium chloride, isopropyl alcohol, sodium laureth sulfate, persea gratissima oil / avocado oil, lactic acid, linalool, benzyl salicylate, benzyl alcohol, coumarin, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, limonene, tocopherol, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract / rosemary leaf extract

Мультифункціональна олійка-сироватка теж з серії Food For Soft. На руці відчувається жирною але не густою, легко розподіляється по вологому волоссю. Мені вистачило 3 краплі (тут головне не переборщити бо може обтяжити волосся, і буде відчуття жирності) для нанесення по всій довжині. Запах у засобу приємний, трохи солодкуватий, але не навязливий.

Гарно зволожує і помʼякшує, надає блиску, волосся виглядає менш пухнастим.

Висновок: дуже рада,що вибрала саме Matrix набір. Всі продукти достойні тестування та користування. Все синергічно доповнює один одного і дає достойний результат.

Рекомендую спробувати і насолоджуватися гарним волоссям!

Новинка від matrix
Новинка від matrix