Швець Карина🤍

Fantasy Community Perfumes | PINK BRUT

Fantasy Community Perfumes | PINK BRUT
Fantasy Community Perfumes | PINK BRUT

Давненько ми не говорили про парфуми, тому виправляюсь 😉

Сьогодні на огляді аромат від FCP. Я його замовила ще в кінці грудня - це був мій новорічний подарунок) саме цей взяла чисто по приколу, я розуміла, як він звучить і що він для мене буде не цікавий, але все одно вирішила порівняти.

Fantasy Community Perfumes | PINK BRUT

Виробник надає таку піраміду:

🍾Верхні ноти: шампанське, абрикос

🌸Середні ноти: чорна бузина, чорна орхідея

🪵Базові ноти: збиті вершки, червоне дерево

Чесно кажучи, з першого ж розпилення мені в ніс вдарила точна копія Zarkoperfume Purple molecule, який також є в моїй колекції (допис тут, якщо ви не бачили➡️ https://club.makeup.com.ua/post/17748/ ), хоча я очікувала почути тут саме рожеву молекулу.

Додаю фото піраміди та порівняння ароматів від самого виробника. На жаль, х жодним із вказаних ароматів я не знацома і не можу сказати, схожі вони з Pink Brut чи ні.

Згодом я розрізнила, що в Pink Brut більше солює бузина, в той час як у фіолетовій молекулі - тропічні фрукти, які згодом помʼякшуються і переходять у ніжну ваніль. Я не чую тут ні вершків, ні абрикосу) можливо, віддалено аромат схожий на якесь фруктове Фраголіно, але явного шампанського тут немає.

Коли парфум тільки приїхав, стійкість була феноменальною - через 20 хв його вже не було на шкірі) але він відстоявся декілька місяців і став активнішим. Я чула його на собі протягом всього дня, але не дивлячись на те, що аромат легкий, мені чомусь він заважав.

Шлейфу, звичайно, не має - сидить близько до шкіри.

Не можу сказати, що це якийсь вау-прорив) і також не можу сказати, що це бюджетніше, ніж купувати парфуми від Зарко.

Давайте порахуємо:

Флакон 100 мл Зарко коштує приблизно 3 тисячі гривень, в залежності від магазину. На знижках або з-за кордону можна придбати взагалі за 2 з копійками.

Pink Brut за 30 мл коштує 595 грн, а ціна за 100 мл буде складати приблизно 1983 грн, що майже ідентично ціні за аромати Зарко.

У FCP зручно те, що є маленькі обʼєми, чого не вистачає у бренду Zarkoperfume.

А висновки мої такі, що я не бачу сенсу тримати у себе навіть семпл цього аромату. Чесно кажучи, Purple molecule звучить для мене приємніше, а у FCP забагато бузини.

Не можу сказати, що парфум поганий чи неприємний, ні. Це реально непоганий клон молекул, якщо не хочеться купувати аж 100 мл. Для мене цей аромат виявився надто простим і не дуже цікавим, тому він знайшов собі нову власницю в обличчі Комарницька Тамара і, сподіваюсь, буде її радувати ☺️

Нєвєроятно, но факт - я нарешті змогла повернути собі аватарку, а також опис і фото профілю, які зникли! Щоправда, довелося внести деякі зміни і додати серденько до ніку, бо мейкап чомусь мені казав, що користувач з таким іменем вже є🧐

Не губіть :)