Маруха Анастасія

Бюджетний арсенал краси

Бюджетний арсенал краси

Почну із самого початку зволоження шкіри, вважаю, що це є основою для вдалого макіяжу для цього використовую Сироватку для обличчя, з ніацинамідом від бренду Sane.

Використовую сиворотку, бо люблю легкі текстури. Вона виконує себорегулюючу та зволожуючу функцію, зменшує висипання, покрасніння.

Почну із сиворотки від Eveline Cosmetics Multi-Purpose Eyelash Serum Total Action 8in1 - це концентрована сироватка, що живить та відновлює вії, роблячи їх довшими, товстішими та більш виразними. Познайомилась з нею, коли захопилась нарощенням вій. Вії почали обламуватись по довжині та з моїх густих вій нічого не залишилось. Вона стала моїм порятунком, повністю відновила структуру, використовувала вранці, як базу, а ввечері, як відновлювальний засіб. Надалі вже використовую тільки як базу під макіяж вій. При нанесенні має білий колір та звичайну силиконову щіточку.

Туш для вій Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl подовжує, збільшує густоту вій, додає їм товщину, підкручує. Має закруглену силіконову щіточку, інтенсивний чорний колір, довготривалу фіксацію, безпечна для чутливий вій, не обсипається протягом дня. Бо раніше користувалась чорною і в кінці дня, все під очима було чорним. Хоча дуже довго вона була моїм фаворитом.

Eveline Cosmetics Brow & Go Fixing Eyebrow - це прозорий гель для фіксації брів, який забезпечує довготривалу фіксацію та природний вигляд. Познамилась з ним на ламінуванні брів та вій, коли майстер почала після процедури вкладала ним. Тоді одразу купила його і до сьогоднішнього дня користуюсь. Гель має сильну фіксацію, прозорий відтінок, зручний аплікатор.

Eveline Cosmetics Wonder Match Coverage Creamy Concealer - це кремовий консилер, який обіцяє приховати недосконалості шкіри та створити бездоганне покриття і він зі своєю задачею справляється. Він приховує сліди студентки, яка в усі свої вихідні навчається вдень та вночі та людини, яка вдень працює. Має високе покриття, вирівнює тон, має сатиновий фініш, зволоження та має легку текстуру, довготривалу стійкість. Дуже важливо, що продукт не містить компонентів тваринного походження та не тестується на тваринах.

Ділюсь своєю супер крутою бюджетною знахідкою від корейського бренду Nextbeau Collagen Solution Glow. Знайти можна тільки в мережі магазинів Ватсонс. Це багатофункціональний ВВ крем, який поєднує в собі догляд за шкірою, захист від сонця та легкий макіяж. В складі містить колаген, забезпечує високий рівень захисту від UVA та UVB променів (SPF50+), має легке покриття, підходить для всіх типів шкіри, підходить для свіилої та середньої шкіри.

LN Professional Matt Effect - це компактна матуюча пудра, що забезпечує стійкий макіяж протягом дня. Її легка формула не обтяжує шкіру, а дбайливо матує, роблячи її оксамитовою та сяючою.