Ирина ❤️

Антивіковий крем з ідебеноном

Антивіковий крем з ідебеноном

Моя шкіра нормального типу, без прищів і лущення, э перші дрібні зморшки під очима та на лобі. На крилах носа є трохи куперозу. Іноді може зʼявитися одинокий прищик. Пост акне, пігментації не має

Антивіковий крем з ідебеноном – це саме той засіб, який подбає про вашу шкіру комплексно та багаторівнево. Завдяки комплексу з ідебеноном, керамідами та ожиною, цей продукт забезпечує тривале зволоження, посилює захисний бар'єр шкірного покриву, розгладжує зморшки та вирівнює тон. До того ж, крем не тільки усуває лущення та насичує шкіру вологою, а й допомагає зменшити ознаки старіння та захищає від негативного впливу вільних радикалів, надаючи природі свіжий вигляд.

Крем має жовтуватий відтінок, без запаху. Объэм 50мл. Здається досить густим, але поглинається шкірою швидко (витрата в нього думаю буде економна) Відразу після нанесення є невелике почуття липкості, не критичне, з часом воно зовсім зникає, тому можу наносити його як у денному, так і вечірньому догляді. Шкіра моя после нього дуже класна зволожена, насичена та підтягнута.

Пори мені не забиває, не скочується (тональними засобами я не користуюся, тому як буде з ними зверху не підкажу), алергії, прищів не викликає.

Планувала його взяти трохи пізніше, коли закінчу інші свої креми, але на нього була хороша ціна разом із сироваткою, тому не шкодую, що взяла його зараз, використовую їх разом із сироваткою.

Так само тішить що з кремом йде ложечка, і не потрібно лазити пальцем у баночку. Гарний крем, рекомендую спробувати.

Також в антівікову серію Mary & May з ожиною входять Idebenone Blackberry Complex Serum https://club.makeup.com.ua/post/32802/

Vegan Blackberry Complex Cream Essence https://club.makeup.com.ua/post/32804/

Blackberry Complex Glow Wash Off Mask https://club.makeup.com.ua/post/32966/

Vegan Blackberry Complex Multi Sun Balm SPF50+ PA++++, Premium Idebenon Blackberry Complex Essence Mask

Мої інши засоби від Mary&May https://club.makeup.com.ua/post/32404/

Антивіковий крем з ідебеноном