Mila__Mi

Новинка від TINK, яка покорила мене своїм зволоженням

Новинка від TINK, яка покорила мене своїм зволоженням

Раніше я вже була знайома з одним з тоніків бренду, який повторювала не один раз (лишаю посилання на детальний відгук)
https://club.makeup.com.ua/post/15456/

Коли дізналася, що їх старі версії тоніків оновилися я звичайно не могла пройти повз.

До того ж якраз була в пошуках саме зволожуюючого тоніку, бо мій попередній (від іншого бренду), помітно так підсушив мою шкіру (про нього я розповім трохи пізніше).

Тож, не зволікаю, а розповідаю ⬇️

Данна версія тоніків в плані оформлення стала ще більш мінімалістична, але не менш приваблива (а можливо, навіть ще більш привабливою) 🥰

Інформацію про засіб так само можна знайти на зворотній стороні пляшечки.

А сама пляшечка так само виконана зі щільного пластику і кришкою формату фліп-топ.

Кришка доволі м'яко відкривається, але при цьому можна почути характерне клацання.

Віділю найактивніші компоненти:

Пропіленгліколь - зволожувач, допомагає активним інгредієнтам проникати в шкіру.
Гідролізована касторова олія - заспокоює, пом'якшує та зволожує.
Сорбітол - зволожувач.
Гідролізований колаген - сприяє зволоженню та регенерації шкіри, відшкодовує втрату амінокислот та надає візуальний ліфтинг ефект.
Пантенол (провітамін В5) - зволожує, загоює та розгладжує шкіру
Алантоїн - зволожує, пом'якшує, регенерує, стимулює процес загоєння шкіри; попереджає закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.
Гіалуронат натрію - зволожує, тонізує, регенерує та підтримує тонус шкіри.
Лінолеова кислота (віт. F) - відіграє важливу роль у забезпеченні бар'єрної функцію шкіри; забезпечує вологістю, зміцнює та захищає шкірний бар'єр; захищає від ультрафіолетових променів.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, запобігає окисленню ліпідів, захищає шкіру від забруднень навколишнього середовища.
Ретиніл пальмітат (віт. А/або його більш стабільна форма) - пом'якшує шкіру та підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин та розгладжує дрібні зморшки.
Соєва олія - відновлює епідермальний бар'єр, зволожує та утримує вологу у шкірі, регенерує.
Молочна кислота - регенерує, оновлює та відлущує відмерлі клітини, зволожує шкіру та нормалізує процес відновлення клітин епідермісу; покращує колір обличчя, зволожує та підвищує пружність шкіри.

Аромат:
Тонік ну дуже смачно пахне 😁 Спочатку я думала, чим саме, а потім рознюхала і зрозуміла - він пахне як зелений чай з фейхоа та ще якимись тропічними фруктами. Причому аромат дуже натуральний 👍🏻

Колір: прозорий.

Консистенція рідкої водички.

Зазвичай наношу тонік зранку та ввечері, після вмивання - обов'язково!

Наливаю невеличку кількість на долоні і розподіляю по обличчю поплескуючими рухами 👐🏻

Користувалася даним тоніком більше 2-х тижнів.

Ефект:
🔹тонік миттєво зволожує та пом'якшує шкіру
🔹прибирає відчуття сухості та стягнутості після вмивання
🔹тонізує та робить шкіру більш пружною на дотик

🔹не залишає липкості

З ним, моя шкіра відновилася та наче збагатилася необхідною їй кількістю вологи. Візуально стала краще виглядати. І до речі в цій оновленій версії після використання тоніку я не бачу розширення пір, як це було з попередньою версією, тож це ще один +

За таку ціну я вважаю, що це прекрасний зволожуючий тонік. Раджу спробувати 🥰

Всім дякую за увагу 💕