Vikulyk

Останнім часом дуже полюбила ванні процедури

Останнім часом дуже полюбила ванні процедури

Концетрати я пробувала різні і всі вони досить чудові, мені подобається приймати ванну і роблю я тепер це значно частіше останнім часом.

Кристалики тут білі, вони добре розчиняються , водичка залишається майже прозорою, але помітний легенький голубий відтінок,

В складі є різноманітні хвойні олійки: ялівцю, евкаліпта і ялиці, тому аромат відповідний, такий сольово-хвойний, як часто буває у спа, мені дуже подобається, вся ванна охоплюється ароматом, відчуття, наче прийшла в сольову кімнату.

Останнім часом дуже полюбила ванні процедури

Насправді магній є дуже потрібним нашому здоров'ю, він відповідає за багато важливих процесів в організмі. Особливо важливим для мене є-це заспокоєння нервової системи, зняття втоми і розслаблення у м'язах, якісний сон і зменшення потовиділення, тут можна довго перераховувати.

При занятті спортом чи при важкій фізичній роботі такі ванночки теж класно забирають втому.

Щоправда я для себе знайшла ще один цікавий спосіб, оскільки нещодавно мені призначили досить болючі уколи, звичайно їхню різкізть добре забирає льодокаїн, але все ж мене може тягнути нога навіть на наступний день. То я вирішила спробувати робити цю ванночку при наявності проблеми і вона дійсно діє, проте я ще робила натирання проблемного місця, і на відсотків 80 біль дійсно зменшився.

Взагалі я обожнюю насичувати організм магнієм саме перед кд, адже вони якось легше проходять.

На мою думку концентрати від Bishofit дуже класні, адже корисні і значно полегшують життя.

Якщо приймати ванну, то з ними 😍