Алла

Ботокс? Ні, крем!

Ботокс? Ні, крем!

Мені 48) і я не поспішаю жити, але ручки так і тягнуться до косметики 50+) все здається, що вона більш ефективно справлятиметься зі зморшками та обвисанням шкіри.

Відкриттям останнього часу став антивіковий крем з «ефектом ботуліна» бренда Maurisse – це реально справжній прорив у омолодженні, завдяки якому скоротити кількість зморшок можна, не вдаючись до ін'єкцій ботоксу. Активна формула імітує дію зміїної отрути, зменшуючи глибину зморшок та блокуючи їхнє поглиблення, підвищує пружність епідермісу та зміцнює овал обличчя. І кілька років як не бувало – ваша шкіра виглядає молодо та свіжо!

Приємно, що він підходить до всіх типів шкіри, має свіжий аромат та гідрогелеву формулу, легко лягає на шкіру, розгладжує її.

Найголовніше, що він на 78% складається із натуральних інгредієнтів! А пробіотична вода pro.aQua, що входить до складу, підтримує природну мікрофлору шкіри. Моя окрема любов - гіалуронова кислота має зволожувальну, розгладжувальну та зміцнювальну дії.

Окреме естетичне задоволення - яскрава баночка в чудовому пакуванні. До речі, вона зроблена зі скла, а не пластику, що теж вказує на якісний продукт.

Тому можете сміло дарувати цей крем своїй мамі або старшій сестрі, вони його точно оцінять! А за те, що зекономили на уколах краси, ще й гарненько подякують;)

Ботокс? Ні, крем!
Ботокс? Ні, крем!
Ботокс? Ні, крем!
Ботокс? Ні, крем!