Lalique Satine
Моя новинка та поповнення в колекції парфумів ✨
Всім привіт ❤️
Весна час оновлень, і оновити хочеться не лише свій гардероб а й парфумерну поличку ✨
Так як на початку весни ще не завжди тепло і промінчики сонця тільки но починають нас зігрівати та радувати , мені захотілося знайти аромат який по типу легкого шарфика огорне легкою вуаллю , буде максимально м'яким та жіночним, без приторної солодкості але і не занадто свіжим.
І моїм новим ароматом стала парфумерна вода від Lalique - Satine.
З модним домом Lalique я майже не знайома і в моїй колекції це перші парфуми від даного бренду. Проте аромат Satine зовсім не новинка,він був випущений ще у 2013 році. Саме цей аромат я придивилась собі ще рік тому,проте довго не наважувалась замовити через неоднозначні відгуки.
Замовила парфуми зі складу ЄС по дуже привабливій ціні на момент замовлення.
Отримала посилочку на пошті приблизно через тиждень.
💙 Упаковка та зовнішні характеристики
В мене флакон на 50 мл , який як і належить знаходиться в картонному пакуванні. Коробочка виконана в ніжних тонах, прикрашена фірмовою рожевою стрічкою Lalique.
Флакон з напівпрозорого скла пудрового відтінку і своїм виглядом відображає суть назви . Металева кришка прикрашена візерунками і кожна деталь додає флакону елегантності. Він дуже симпатичний ,мінімалістичний ,нічого зайвого,приємний на дотик,зручно лежить в руці, доволі компактний та не займає на поличці багато місця. Останнім часом мене приваблюють саме такі флакони.
Основним мотивом цієї композиції під назвою Satine є плісовані спідниці, що розвиваються в вихорі танцю. У серці флакона – «чорна перлина», знаходиться мотив, який використав сам Рене Лалік у своєму знаменитому флаконі Lalique Forvil 1924 року.
💙 Піраміда аромату та ноти. Моє сприйняття
Satine це аромат для жінок та належить до групи східні,деревні. Був випущений в 2013 році . Парфумер відома Natalie Lorson.
Аромат на перший погляд деревно- ванільний з пудровими нотками, але в той же час він не такий простий як здається, це композиція з перчинкою та характером. На старті дуже відчувається рожевий перець,гіркувато - терпкий, він нібито подрібнений та лоскоче ніс . Перець саме рожевий , не чорний та не червоний, тому гіркота м'яка .Є спочатку і лікарська нота яка дуже швидко проходить. Старт у парфумерної композиції спочатку здається трохи ретро.
В розкритті композиції починають відчуватися квіти - гарденія,геліотроп та жасмин. Квіткові ноти надають жіночність , вишуканість , сонячність та нібито повітря. В серці з'являються боби тонка та ваніль і що найбільш дивне та цікаве , їх поєднання створює ольфакторний глюк - мій ніс відчуває гречану кашу в молоці )) Я думала що мені здалося поки не почитала в коментарях що є однодумці які відчули те ж саме. Що добре, гречка швидко зникає) Геліотроп запудрює аромат та разом із пачулі та сандалом складають базу. При тому ваніль не зникає та залишається , вона не кондитерська а більш суха , здоблена перцем та деревними акордами , благородна та вишукана. В цілому аромат солодкуватий, не дивлячись на піраміду він легкий та комфортний в носці . Він створює той самий " м'який кокон" із затишку який мені і був потрібен. Аромат достатньо зрозумілий, округлий, я думаю він відмінно впишеться в повсякденний образ і гарно розкриється прохолодною весною.
Проте думаю Satine не всім сподобається так як в ньому все ж є трохи старомодний аккорд щось нібито від парфумів наших мам . І він дуже знайомий,на щось схожий і нагадує те що ти точно знаєш але ніяк не можеш пригадати. Проте якщо сподобається,то це буде любов )
Аромат компліментарний,стійкий та добре тримається на речах.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)