Elaine

Маска для обличчя з ензимами - Sane Fruit Enzymes Moisturizing & Perfecting Face Mask

Маска для обличчя з ензимами - Sane Fruit Enzymes Moisturizing & Perfecting Face Mask

Сьогодні закінчилась моя маска для обличчя з ензимами від українського виробника Sane, тому хочу написати невеличкий відгук поки мої враження свіжі.

Головною задачею цього продукту є покращення кольору та пружності шкіри за рахунок прискореного оновлення верхніх її шарів. Виробник нам обіцяє яскраву сяючу шкіру з менш видимими недосконалостями (пігментація, пост-акне, рубці) та покращення проникнення поживних речовин при наступних етапах догляду за обличчям. Завдяки чому все це має відбуватися:

- ензими мають ексфоліативний та протизапальний ефект;

- протеаза та субтилізин вирівнюють тон та зменшують почервоніння;

- гіалуронова кислота і масло ши живлять та зволожують епідерміс.

Об'єм даної маски доволі невеличкий - 40мл, консистенція гелева напівпрозора з білими вкрапленнями (щось по типу гранул). Наносити треба після очищення тонким шаром на 10-15хв (але не давати їй висихати, тобто продукту має бути достатньо), після просто змити теплою водою. Не можу сказати, що використання засобу економне, бо якщо нанести недостатньо продукту він хвилин за 10 підсихає, а цього ставатись не повинно; змивається маска саме теплою водою нормально, відчуття жирної плівки не залишає.

Щодо ефекту від застосування: я дійсно бачу, що шкіра протягом дня виглядає краще, більш зволожена та м'якіша на дотик, запальні елементи також менш яскраво виражені. Але не впевнена, що варто розраховувати на ліфтинг-ефект, помітну ексфоліацію та зменшення пігментації.

В цілому вважаю, що спробувати цю маску варто, але вдруге поки що купувати не буду, бо в Sane є ще багато чого для затесту🥰

Маска для обличчя з ензимами - Sane Fruit Enzymes Moisturizing & Perfecting Face Mask