krislemly

Weleda | Дезодорант

Weleda | Дезодорант

Привіт, сьогодні розповім про обліпиховий дезодорант від Weleda. Я вже знайома з їх продуктами цієї категорії і завжди обираю саме їх, адже у них безпечний склад та бездоганна ефективність. Але давайте з усім по черзі.

Weleda | Дезодорант

Пакування: яскравий помаранчивий флакон. Антиперспірант представлений в роликовому форматі. Сама кулька зручного розміру. Легко ковзає, розподіляє засіб у достатній кількості.

Склад: як і обіцяно органічний. Не містить солей алюмінію, фталатів, синтетичних ароматизаторів, барвників, консервантів, мінеральних олій та продуктів їх переробки. Діючою речовиною виступає спирт, який якраз і має бактерицидний ефект, борючись із неприємним запахом. роликові дезодоранти Weleda повністю безпечні для вагітних та годуючих мам.

Аромат: мені дуже подобається. Це суміш ефірних олій грейпфрута, мандарину з нотками сандалу. Свіжий та ніжний при цьому. Віддушка не інтенсивна, запах парфуму не перебиває. Ті хто полюбляють натуральні віддушки, а не синтитичні точно оцінять.

Дезодорант чудово підходить для чутливої шкіри. Підходить до застосування після гоління.

Мої враження: чудово захищає і від поту, і від запаха, на цілий день цілком вистачає. Не викликає подразнення шкіри, неприємних відчуттів, печіння. Не сушить шкіру. Він не закупорює пори шкіри, на відміну від антиперспірантів, і не порушує фізіологічний процес виділення поту. На одязі білих розводів не залишає. Сохне досить швидко, з піднятими руками ходити не доводиться.

Ця серія засобів залишила після себе настільки гарні враження, що відтепер цей набір - мій безпрограшний варіант на подарунок подружкам.