Гала 💟 Ольга

Українські парфуми Rhus Midoria з натуральних інгредієнтів

Як давно я з цими пробниками😃 все тому, що парфуми не моя пристрасть і часто ними не користуюсь. Пробників мені вистачає на дуже довго, але в цей рік я налаштована рішуче, купити повну версію.

Rhus Midoria - український виробник органічних парфумів. Мені їх порекомендували і яка була моя радість, що бренд надає змогу спробувати аромат перед великою покупкою, має пробники!

"Всі парфумні композиції створюються та проходять підготовку саме в Україні. Ми дотримуємось найвищих вимог якості - Esprit de Parfum - Концентрація аромаскладової - 28%. Не містять фікстаорів та парабенів." - каже бренд.

Давненько я придбала всі жіночі пробники і знайшла свої аромати. Це мають бути аромати з ЛОТОСОМ. Тільки два варіанти є у бренда, це Arnica та Silence. Зараз, вирішила нагадати собі які вони, щоб замовити повну версію. Полюбляю маленькі баночки, тому замовлю 15 мл, хоч можна і 60 мл.

Стійкість не на весь день, годин 6 відчуваю на руці аромат, далі він по троху зникає.

Жіночий набір №2 Квітково-фруктові аромати

Описувати аромати як парф маніяк я не вмію, постараюсь передати свої відчуття та асоціації. Мій топ серед цього набору.🔽

Lycopodium
Верхні ноти: червоний грейпфрут, абрикос, бергамот
Середні ноти: жасмин, півонія
Нижні ноти: сандал, ветивер, мускус, амбра

Дуже для мене дивно, що аромат сподобався. Навіть без лотосу, але я на нього підсіла міцно. Він такий теплий, приємний, комфортний виявився. Спантеличує мене, чи хочу я той лотос. Універсальний аромат, якщо обирати пору року, подію, настрій. Не навязливий, середньої легкості.

Arnicia
Верхні ноти: спілий гранат, червоний мандарин
Середні ноти: магнолія, лотос, півонія
Нижні ноти: амбра, мускус, червоне дерево

Тут є лотос. І цей аромат повертає мене до парку Шевченка в Харкові.
Літо, спека, я стою над тими чашами з лотосами і непристойно їх нюхаю, повністю зануривши носа в квітку. Мене смикає чоловік, щоб я в той чан не впала. А нанюхавшись, шукаю в гуглі паросток лотоса, щоб вдома зробити ставок🤣
Аромат ледь кисленький, не приторно солодкий. Легкий, літній.

Calcarea
Верхні ноти: бергамот, апельсин, диня, персик, груша
Середні ноти: фіалка, троянда, конвалія
Нижні ноти: ваніль, сандалове дерево, кедрова деревина

Відчуваю троянду з кедром. Це вже не таке легке поєднання, для мене більш під серьозний робочий настрій. Наче ти квіточка, але фігачиш. Таке враження😁

Albian
Верхні ноти: лист ревеню, бергамот, груша
Середні ноти: іланг-іланг, кумарин
Нижні ноти: бурбонська ваніль, сандал, деревний янтар

Складний аромат. Спочатку ревень відчуваю, потім іланг-аланг. Якщо я не помиляюсь, то іланг-аланг є афродизіаком. Але нижні ноти для мене заважкі та серьозні. Враження складної особистості, наче трошки східні ноти, але не солодкі. Не моє.

Sepia
Верхні ноти: аромат міксу сухофруктів
Середні ноти: боби тонка, какао
Нижні ноти: ваніль, табак

Сухофрукти, какао та табак. Табак, то точго не про мене, не можу дихати.

Радію, що оновила пробники, а не замовила по пам'яті Sepia, ото був би неприємний сюрприз.

Хочу ризикнути і замовити

Silence

Верхні ноти: Кумкват, Лист чорної смородини, Мандарин, Маракуя, Ром, Флердоранж
Середні ноти: Лотос, Орхідея, Півонія, Фрезія, Жасмин, Жимолость
Нижні ноти: Амбра, Мускус, Деревний акорд, Ваніль, Сандал

Цей аромат викликав в мене відчуття спокою та комфорту. Можливо я це зроблю і буде новий допис🥰