Тепла, зігріваюча, суха ваніль Laboratorio Olfattivo Vanagloria
Якщо вже я купую щось нішеве, то це дійсно щось особливе і унікальне. Сама таким і є Laboratorio Olfattivo Vanagloria
Перш за все автором-парфумером, який створив Laboratorio Olfattivo Vanagloria є Dominique Ropion. Його творіння це Amor Amor Cacharel, London Burberry, Euphoria Calvin Klein, Dune Dior, Portrait of a Lady Frederic Malle, Acqua di Gioia Giorgio Armani, L'Interdit Eau de Parfum Givenchy і багато-багато всього іншого.
Тобто справжні парфумерні перлини різних марок.
Флакон простий і лаконічний, за 2 роки у мене дещо потерлась наклейка, але в цілому все виглядає добре. Мілкий розпилювач, важка магнітна кришка.
А от всередині справжній скарб. Дуже смачна, суха, пряна, дуже реалістична стручкова ваніль, з гірчинкою шафрана, та легкою кислинкою ананасу на старті поєднується з прохолодою і смолистістю ладану, яка розкривається трохи димною ваніллю, яка потім стає вершковою. Це не кондитерська їстівна ванілька, а така досить строга і спокійна. Читала відгуки про бабусин буфет, але ні, для мене вона зовсім не ретро.
Досить стійкий, шлейфовий, годин 6 його відчуваю точно.
Цей аромат для мене такий особистий, інтимний, інтровертний. Ношу його вдома для себе і чоловіка. Але це моє відчуття Laboratorio Olfattivo Vanagloria
З сумом дивлюсь на те, що флакону лишилась третина.
Ціна від 3000 за 30 мл та близько 7000 за 100мл
Коментарі (0)