Заспокійлива та охолоджувальна маска для обличчя з пребіотиками
Bielenda Skin Restart Sensory Soothing & Cooling Prebiotic Mask ❄️
Маска від відомого польського вировника 🇵🇱 Bielenda . Цю маску я вирішила спробувати після блакитної 💦 Skin Restart Sensory Moisturizing Prebiotic Mask , яка мені дуже сподобалася за свою вартість і її я вже кілька разів повторювала і в маленькому і більшому обʼємі, допис про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/32695/
Цю рожеву 🩷 придбала спочатку у пробнику разом з блакитной.
Заспокійлива та охолоджувальна маска для обличчя з пребіотиками Skin Restart Sensory Soothing & Cooling Prebiotic Mask ідеально підходить для чутливої та ослабленої шкіри з куперозом та без. А в мене якраз є невичкий купероз на крилах носу 👃
Формула миттєво забезпечує почуття полегшення та приємне охолодження ❄️. Завдяки високому вмісту активних інгредієнтів натурального походження маска посилює природний захисний бар'єр, регенерує мікроушкодження, усуває запалення та почервоніння. Склад у цій масці, як і у блакитний добрий, багато натуральних олій та екстрактів 🌿.
Особливості Bielenda Skin Restart Sensory Soothing & Cooling Prebiotic Mask:
🌸 97% інгредієнтів натурального походження;
🌸 ектоїн посилює опірність шкірного покриву;
🌸 екстракт кінського каштана допомагає боротися з куперозом, зміцнюючи кровоносні судини;
🌸 рисове масло розгладжує обличчя, сприяє регенерації клітин;
🌸 піпероніл глюкозид усуває почервоніння, має заспокійливий ефект;
🌸 ментол дарує приємне почуття охолодження;
🌸 дріжджова закваска сприяє загоєнню дрібних пошкоджень, зміцнює природний мікробіом;
🌸 олія зародків пшениці та екстракт ашваганд відновлюють природний гідроліпідний баланс.
Пакування: Скляна баночка із захисною фольгою всередині 👍🏼 на 50мл, так само є пробники на 8г, їх вистачає на кілька разів, тому є можливість оцінити маску перед покупкою повного розміру.
Консистенція та аромат: Легка кремова, ніжно-рожевого кольору, має ніжний приємний косметичний аромат.
Використання
Маску дуже зручно наносить силіконовим пензликом від Cosmo Shop. Пензлик не дорогий, але дуже зручний для нанесення різних масок, раджу вам придивитися, якщо у вас ще немає.
При нанесенні є легкий ефект, що охолоджує, і почуття пощипування на обличчі. При висиханні, як і блакитна маска не засихає на обличчі, а ніби вбирається у шкіру, але не до кінця. Червоності, роздратування, забитих пір від маски немає. Після 15 хв вимагає змивання теплою водою 🚿. Змивається легко, без додаткових зусиль.
Після змивання шкіра м'яка та гладка.
Думаю ця і блакитна маска підійдуть більше для сухої та нормальної шкіри, після них на моїй шкірі відчувається більше харчування ніж зволоження (особливо від блакитної)
Расход може бути як економним так і не дуже, залежно від того яким шаром ви її наноситимете, занадто товстим шаром немає сенсу наносити, шкіра все одно не візьме більше ніж потрібно, решту просто доведеться змити.
Ця маска мені сподобалась, після пробнику придбала велику баночку 😊
Які маски ваші улюблені і ви можете рекомендувати спробувати? Особливо цікавлять маски для шкіри з куперозом, не хочеться, щоб він з часом посилився.
Коментарі (0)