Vikulyk

Брови дійсно наче після ламінування

Брови дійсно наче після ламінування

Сьогодні розповім вам про гарний бюджетний віск для брів від Bless.

Мої брови досить складно піддають укладці, але він досить круто їх вкладає і фіксує, далі розповім, як саме я вкладаю проблемні брови.

Тут мої брови "до", хоч вони не дуже густі, але вкладати їх непросто, вони дуже опускаються вниз, проте даний віск добре справляється.

Брови дійсно наче після ламінування
  • Спочатку прочісую брови проти росту, беру щіточку з набору.
  • Розділяю на умовних три частини, і наношу віск тією ж кісточкою на першу зону.
  • Зворотнім боком наявної щіточки притримую декілька секунд, щоб вони зафіксувались.

Так виглядає різниця на моїх бровах, стайлінг тут чудовий, з ним можна класно підняти волоски, вони виглядають плотнішими, дійсно, як після ламінування.

Спочатку, особливо, якщо нанести багато, можна побачити невеликий білий слід, але коли віск висихає то він зникає, схожий ефект, як у клею для вій, там теж зникає пігмент при висиханні.

Зверху я покрила олівцем для брів, але після фіксування брів такими сильними засобами зручніше це робити маркером, тим не менше ефект мені дуже подобається і так.

Засіб для укладання брів йде в картонній коробочці і з вигнутою щіточкою, яка досить зручна, адже вона підходить для виконання всіх процесів.

Віск прозорий, має аромат парфумів, який при нанесенні не відчутно.

У нього досить плотна гелева текстура, вистачити має надовго.

Для мене це насправді шикарна знахідка, бо часто подібні воски чи мило до кінця не висихає на брівках і вони швидко опускаються, але тут дуже гарна фіксація і стійкість, тому я приємно вражена, засіб просто топ і ціна не кусається.

Для мене це один з найкращих засобів для укладки брів, навіть значно дорожчі бувають менш робочими.