Spodobaieva Maryna

Top Beauty

Top Beauty

В цілому більше хотілося відростити свою зачіску в стилі Курта Кобейна, плюс зменшити випадіння волосся, фарбування та змивки «Деколорантом» дають про себе знати. За Top Beauty чула досить часто особливо про скраб для шкіри голови. С першого погляду на склад мені здалося треба спробувати.

Top Beauty Hair Sprey

Випадіння волосся дуже актуальна проблема в наш час, спрей на жаль не вирішить всіх проблем з волоссям, обов’язково слідкуємо за вітамінами і мінералами в організмі. Продукт чудово підійде для профілактики випадіння. Формула розроблена для зміцнення фолікул, запобігання випадінню та також активізації росту волосся.

Склад: вода, гідролізат протеїнів лопуха, гідролізат протеїнів пивних дріжджів, гідролізат протеїнів пшениці, гідролізат протеїнів кератину, д-пантенол, капіксил, кетон малини, кофеїн, вітаміни: цинк, магній, мідь, вітаміни групи В, аромат, консервант натуральний.

Головний компонент гідролат лопуха, який зупиняє випадання та прискорює ріст, зміцнює волосяний стрижень, стимулює кровообіг, має протизапальну та бактерицидну дію.

Спрей має досить мінімалістичний дизайн, дуже класний розпилювач, навіть залишу баночку на майбутнє. Спрей не обтяжує і не жирнить волосся, не потребує змивання. Наносити потрібно по всій довжині, перед використанням збовтати. З віддушкою також постаралися, схоже на Salvatore Ferragamo Incanto Shine.

Особливості Hair Sprey з опису:

- прискорює мікроциркуляцію крові та заспокоює шкіру голови;
- дарує здоровий блиск;
- спрощує розчісування та робить волосся слухняним;
- пришвидшує ріст та примножує густину;
- не обтяжує волосся та зберігає об’єм від коренів;

- заспокоює подразнену шкіру;
Очікувати неймовірного ефекту, не варто звичайний приємний спрей для волосся, дійсно полегшує розчісування волосся, дає блиск, не буду повторювати, бо хочеться спробувати ще щось.

Top Beauty Hair Loss Serum

Вирішила доповнити спрей сироваткою, плюс подбати про шкіру голови. Сироваткою я почала користуватися відразу, вистачає її приблизно трішки більше місяця. Виробник нам обіцяє покращити стан фолікул, тонізувати та зволожити шкіру голови, зменшити випадіння та стимулювати зростання.

Особливості Hair Loss Serum з опису:

-пакування доповнене тонким носиком, який забезпечує легке нанесення продукт на шкіру голови;
- екстракт кореня женьшеню прискорює клітинний метаболізм та прискорює циркуляцію крові;
- активізує ріст волосся та запобігає випадінню;
- аргінін живить волосяні фолікули та укріплює їх;
- ментол дарує приємне відчуття свіжості та прохолоди для шкіри голови;
- вітаміни групи В роблять пасма густішими та шовковистими;
- цинк підтримує блиск волосся.

Склад: вода підготовлена, екстракт кореня женьшеню, аргінін, ацетил тирозин, гліцерин, екстракт лопуха, гідролізат протеїнів сої, ПЕГ-12 діметікон, полікватерніум-11, вітаміни В5, В3, Н, цинку глюконат, орнітин, цитрулін, глюкозаміну гідрохлорид, біотин, молочна кислота, феноксіетанол, етілгексілгліцерин, ментол, віддушка.

Покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Приємна у використанні, віддушка більш ментолова, трішки холодить шкіру голови, боялася спочатку, що буде алергічна реакція чи сироватка буде бруднити волосся, але ні. Рекомендують використовувати 2-3 рази на тиждень, використовувала щоразу після миття голови. Після місяця користування можу сказати, що вона дійсно дуже дієва, трішки зменшилось випадіння волосся, волосся стало більш густішим, з’явилося дуже багато нових волосків, які поступово відростають.

Сироватку я би точно повторила, але взяла на пробу ще один бренд, обов’язково теж поділюся враженнями.

Top Beauty
Top Beauty
Top Beauty
Top Beauty
Top Beauty