Моя нова парочка
Розпочала користуватися новою «парочкою» день-ніч.
День Loreal Revitalift filler
Антивіковий денний крем, консистенція середньої густоти, приємний запах, добре наноситься і миттєво вбирається, достатньо зволожує шкіру.
Що приємно - матує шкіру та не залишає жирного блиску після використання. Шкіра шовковиста і готова до мейкапу.
Економність - на четвірочку, вангую, що вистачить на місяць, не більше)
Ще мені здається, що все ж таки філлер працює, бо принаймні я не бачу деяких зморшок після нього 🤔
Кремчик із дуже дрібним шімером, що особисто мені також подобається.
Тепер про нічний
Одразу скажу, що з цим брендом я ніколи не була знайома і навіть не знала про його існування. Абсолютно випадково, як кажуть, «надибала».
Averac - іспанський бренд косметики, серед асортименту якого є креми, сироватки, флюіди, засоби для очищення шкіри ітд.
Отже, я придбала антивіковий нічний крем AVERAC CAVIAR+.
Гарна чорна упаковка 🫶🏻
Дуже густий за консистенцією крем, але встигає трохи розтанути на руках, поки почнеш його наносити.
Щодо економності використання поки не зрозуміла 🧐
Крем має неймовірний аромат, наче парфюм ☺️, при чому він порівняно стійкий, хоча для когось це може виявитись і мінусом. Запах солодкий, квітковий, але не дешевий. Я не фанат квіткових ароматів, але як запах крему мені дуже зайшло.
Щодо антивікових якостей - ще спостерігаю, але на ранок шкіра досить пружна і не зім‘ята 😁 безсонною ніччю, а це вже досягнення)
Коментарі (0)