Olya Mel

Мій досвід з Masil

Мій досвід з Masil
  • Маска для волосся, салонний ефект за 8 секунд

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Я начиталася класних відгуків, і пішла купувати, до речі читайте правильно інструкцію про спосіб використання, бо багато хто просто наносить на волосся, і так, після покупки я одразу ж і спробувала, і мені сподобалося. Але то лиш після першого використання, наступні рази ефект "ну клас" не було, звичайнісінька корейська маска для волосся, ефекту вау немає, та й салонного ефекту там нуль, і після першого застосування, але я не можу сказати що вона погана, ні, просто дивлячись в кого яке волосся та вподобання. Просто очікування і реальність добре відрізняються, майте на увазі)

Мій досвід з Masil
  • Шампунь з амінокислотами

Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo (пробник)

Пам'ятаю як вперше, будучи студенткою, в захваті купувала пробничок цього шампуню. Нині емоції та сподівання вже надто реалістичні. Отже, шампунь досить навіть непоганий, при нанесенні відчуття ніби в тебе на голові породжують нові хімічні сполуки 😄, але ні. Шампунь очищає волосся та не діє на нього якось пагубно, але користуватися ним на постійній основі не радила б, все ж боюся може зсушити волосся, так як діяти з ним потрібно швидко, швидко нанести, швидко змити, тримати його небезпечно, так як там діючі амінокислоти, тому для надто довгого або кудрявого волосся, думаю буде проблемно, але можна спробувати, хоча б раз.

  • Шампунь для глибокого очищення шкіри голови

Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo (пробник)

Ось нарешті те, що можу порекомендувати. Шампунь з пробіотиками класний, я не користуюся ним постійно, так як він для глибокого очищення, то користуюся раз на тиждень, і цього особисто мені вистачає, щоб не травмувати шкіру голови різними скрабами чи пілінгами, то користуюся цим шампунем, він гарно очищає, та волосся після нього свіже та чисте, тому мій рекомендасьйон без зайвих слів 😉