Blondie_rs

Розпаковка подарунків з Дня народження!

Розпаковка подарунків з Дня народження!

Всім привіт! Рівно тиждень назад був мій День народження, який я ще повторно святкувала в суботу у своєму рідному місті разом з близькими. На фото - мій макіяж 11 березня. Дала трішки тіней з палетки Dominique Cosmetics, улюблену помаду Maybelline Vinyl "Coy" та зробила легкі сірі тушовані стрілочки олівчиком Chanel "Graphite".

🎁 Цікавий факт щодо подарунків. Одного разу мені подарували дві однаковенькі помади від Mary Kay у відтінку "Арктичний абрикос". Той колір я справді памʼятатиму все життя 🤣 Чому так сталось? Перед Днем народження часто питають "Що б ти хотіла?". Так от, щоб мене по сто раз не питали, я вирішила виставити в соцмережі допис зі списком хотілок і не врахувала, що друзі можуть обрати однаковий пункт. Тож, після того випадку я тепер чітко скидую посилання чи скріншоти індивідуально. Не дуже полюбляю сюрпризи, бо я дуже привередлива [так, я подарунки люблю та вмію приймати. Нелюбов до сюрпризів почалась після того, коли мені дарували не те, наче зовсім не враховували мої вподобання]. Сьогодні ще забрала посилочки з пошти, тож давайте разом усе розпакуємо!

До речі, у мене появився новий "друг" з трьома камерами, а це означає, що контент тепер буде ще більш якісним та соковитим 😊 Звичайно, в сонячні дні фото виходять на раз-два, а для зйомок макіяжу треба ще призвичаїтись та погратись з освітленням.

Розпаковка подарунків з Дня народження!

Ну і розпочнемо з свіженько-розпакованої посилки. Моя гідрофілка вже на самому дні, тож мені терміново потрібно було нову. Раніше я мала нагоду познайомитись із очищуючою олією від бренду Skinbar [відгук можна почитати туть https://club.makeup.com.ua/post/26849/ ], тож я подумала, чому б не спробувати зараз ще гідрофільну. Різниця в тому, що звичайна олія не емульгує при контакті з водою та залишає ось цей жирнуватий "післясмак" на шкірі. Тож, доочищення пінкою чи гелем необхідне 101%. Цього разу я замовила вже гідрофільну, тож недочекаюсь спробувати!

Звичайно, я б була не я, якби не замовила олійку для волосся. У мене вже зібралось 4 баночки, тож скоро також напишу порівняльний допис. Вирішила підтримати знову ж українського виробника та взяти на затест натуральний дезодорант Comex. Виготовляється в Києві. Обрала з ароматом зеленого чаю. У бренда також є багато цікавих позицій, які я вже собі запримітила на наступні замовлення.

Ну і коронним обʼєктом у коробці є, звичайно ж, сироватка з азелаїновою кислотою від мегавідомого бренду Cos de Baha. Вперше про даний актив дізналась від прекрасної Anna_feerie , тож нарешті настав час долучитись до клубу азелаїнових 😊 Взяла 5%, а вже як добре піде, то і 10% візьму. На жаль, La Roche-Posay Effaclar Duo+ перестав діяти на мені, тому, прийшлось обирати новий актив.

Хресна повернула мене наче у 2015 рік: період, коли я захоплювалась косметикою Avon i Mary Kay. І знаєте, у Ейвон є багато цікавих позицій, так само як і парфуми у них далеко не найгірші [як по стійкості, так і по аромату]. Тож, я вирішила попросити в неї флакончик, який я хотіла ще давним-давно. Це - Avon Luck. Такий красивий, з бантиком. Він завжди привертав мою увагу своєю естетикою. Аромат солодко-свіжий, як раз буде на весняні прогулянки та ностальгію по шкільним рокам.

Також на фото ви можете побачити розсипну пудру від Mary Kay. Колись у мене була мініатюра, і я її берегла як тільки могла. Використовувала тільки на особливі виходи, коли потрібно було зробити неперевершений макіяж. Легка, вуалева прозора пудра з легким сяйвом чудово фіксує макіяж та просто непомітна на обличчі. Нарешті - маю повнорозмір 😊 І ще хресна подарувала набір кружечок з подвійним дном [сюрприз!]. А я як раз думала собі купити, бо чогось на кухні не вистачало!

Від подруги я отримала милу пінку Bilou з молочно-кремовим ароматом Milky Dream. А також ще була шоколадка, яку на фото ви вже не побачите, бо я її швидко злупила 😆 Аромат пінки дуже приємний, і я готую порівняльний допис, бо неочікувано зібрала декілька різних брендів. Можна влаштувати баттл!

Книжку подарувала мама ще минулого року, і я тільки прийнялась до прочитання. А парфуми... Це моя вічна любов. Я довго обирала, який флакон хочу в колекцію. Та й так довго обирала YSL, що в результаті приїхав - Gucci! Колись я збирала пробники різних ароматів, і боже... мені вони всі подобались! Що не візьму - це моє. Шедевральне та просто таке, що зводить з розуму. У мене є ще один повнорозмір - Gucci Guilty. Такий нахабний золотий флакон з унікальним ароматом. Стоїть вже 4 рік в шафі. Бо я його бережу і пшикати не хочу 😆 А з цим ароматом Bloom Profumo di Fiori теж вийшло не все так просто. Я вагалась - брати класичний Bloom, Bloom Profumo di fiori, Gucci Bamboo чи взагалі квіткову серію по типу Gorgeous Gardenia/Magnolia. І ще памʼятала, що вдома стоїть порожня баночка пробнику якогось аромату, який мені надзвичайно запав у душу. Не хотіла турбувати маму та замовила, опираючись на нотки - який би мені зараз найбільше імпонував. І коли я повернулась в рідне містечко, глянула на пустий пробник... І засміялась. Там був саме цей аромат, флакон якого я замовила 🫶🏻 Меджик!

Оскільки я зараз захопилась доглядом за волоссям, побачила рекомендацію улюбленого блогера. Тож, випросила у сестрички [дворюрідної, але ми як просто рідні!] двофазний кондиціонер від Lakme. До нього по кольору підійшла атмосферна свічка для дому🩵 В саме серденько такий сюрприз. А ще - тепли кольоровий пледик, в який я зараз закуталась та пишу даний допис.

Ну і куди ж без декоративки! Мала нагоду протестувати рідкі тіні Pastel (у мене 224 відтінок Rainforest), які тримаються протягом дня, а тушуються буквально пальцем! Даний відтінок дуже запав у душу, адже підходить під мої зелені очі.

Плампер Maybelline з перцем чилі тут же був протестований нами. 10 хвилин ми з сестрою сиділи мовчки 😁 Ой пекло, ой ужас. І не скажу, що збільшує губи. Мені хіба з одної сторони щось несиметрично "підняло", ми почали сміятись і блиск попав мені в ротову порожнину. Здавалось, що я зʼїла дуже гостру страву і післясмак ще залишився. Сумнівні поки в мене враження. Але, я дуже його хотіла. Буду тестувати та напишу допис із вердиктом 😊

І на завершення - спонтанне замовлення з Китаю. Сиділа я, щось дивилась і вирішила, що мені дуже потрібен вишневий тінт та олійка до пари. Тінт моментально "чіпляється" до шкіри, а олійка візуально нагадує Clarins Lip Comfort Oil. Дуже хочу створити якийсь образ у винному стилі 🍷 Тінт як раз ще й у вигляді бутилочки!

Гарного та продуктивного всім тижня! Пишіть, на що хотіли б відгук в першу чергу🌷