Blondie_rs

Очищувальна олія від Skinbar

Очищувальна олія від Skinbar

Всім привіт! Думаю, у всіх нас деколи буває бажання зекономити та спробувати щось із бюджету. До цього я користувалась гідрофілками від Masstige (моя перша давня та невдала спроба), потім Skin1004 та навіть Fourth Ray Beauty (сестринський бренд ColourPop). І от власне починаючи з Skin1004 я переосмислила, що все ж змивати макіяж таким способом значно зручніше. Покористувавшись серіями з категорії "подорожче", я вирішила глянути щось дешевше та попала на очищувальну олію (не гідрофільну, тут уважно). Про це я дізналась під час використання: я думала, що cleansing oil (як вказано на баночці) і є власне гідрофілкою. Але ні, почитати уважніше - це просто олійка для зняття макіяжу. Тому, вона не буде емульгувати, та її треба ретельно дозмивати пінками та гелями з обличчя.

Продукт я купляла минулого року. Мою увагу привернула лаконічна баночка, тож я вирішила спробувати, що воно таке. По складу також наче доволі все цікаво. Пахне доволі ніжно, тож аромат при застосуванні зовсім не дратує.

Ну а тут вже цікавіше. Олійка, хто б сумнівався, має типове забарвлення, жирну текстуру, навіть таку в'язку я б сказала. Вона добре очищує макіяж, але при змиванні виникає відчуття, що вона впитується в шкіру. І хочеться чимпошвидше це "відчуття" змити пінками та гелями.

В процесі користування обличчя не відпало, ніякої висипки не викликало. І це вже супер показник. По властивостям теж все відповідає дійсності - гарно змиває макіяж, тільки от через те, що це просто олійка - вона має здатність впитуватись в обличчя та після змивання водою - не розчинятись. Тому, далі потрібно шургати гелями, пінками, чим вам там зручно. А загалом враження про цей продукт залишились на диво позитивні. Не очікувала такого від продукту за 169 грн. Хочу спробувати ще гідрофільну олію від них - цікавість бере верх 🙏🏻

Бажаю всім продуктивного дня!