Blondie_rs

А що я хотіла від олійки за 50 гривень?

А що я хотіла від олійки за 50 гривень?

Привіт! Сьогодні хочу розповісти про свою доволі спонтанну та нетипову покупку. Дівчачий колектив, у якому я працювала донедавна, так і надихав щодня маститись пахнючими кремчиками ручки [хоч я не маю потреби у використанні, ніколи не користувалась, а тепер маю 30-мл Bath&Body Works, якого мені стане на пару років 🤣], пшикатись ніжними містами... Загалом, побачила я олійку для кутикули та вирішила взяти щось простеньке на пробу. Один єдиний раз після манікюру майстриня нанесла мені такий засіб. Але, певне, це було щось не з надто бюджетних, бо надзвичайно помʼякшило вже після першого нанесення.

Засіб має доволі яскраву коробочку з відповідним малюнком. Позаду пакування вказується спосіб нанесення, та загалом уся необхідна інформація. Сам продукт знаходиться в такому "фломастері" з пензликовим аплікатором. Ох, а ці милі ананасики! Запах дуже схожий на свіжо нарізаний ананас 🍍 Ароматна насолода з легким відтінком кислинки.

Як зазначає виробник, після нанесення слід мʼяко втирати олійку до повного її вбирання. Також можна змащувати й нігтики для додаткового сяйва.

Аплікатор надзвичайно зручний в нанесенні та не протікає навіть тоді, коли можна накрутити надто багато. Власне тут продукт викручується, і не видно, чи він вже лізе, чи його ще треба підіпхати.

Текстура, як для олійки, доволі водяниста. При нанесенні відчувається легке зволоження, але навіть при щоденному використанні я не побачила якихось вагомих змін. Шкіра не помʼякшується.

За таку ціну це чудовий продукт для легкого зволоження та сяйва пальчиків. Має приємний аромат та надає доглянутого вигляду. Легкий та зручний у використанні, має мінімалістичний дизайн.

Не достатньо зволожує та не помʼякшує. Більше як декоративно-ароматний засіб. Хоч, за таку ціну й не шкода, для ознайомлення - прикольна штучка!