Новинка від Inebrya Shecare Glazed
Чи сподобалась мені нова лінійка бренду Inebrya? Та чи вдалось досягти того ефекту, що повинен бути?Відео тут👇
Привіт 🙋♀️ Я сподіваюсь в цей раз в мене вийде викласти довгоочікуваний допис про засоби догляду, бо із за помилки постійної з надписом "мінімум 10 символів" в мене це не виходило багато разів із за чого руки опускалися...
Скажіть, дівчата в когось є така проблема?Пишу в нотатках потім переношу сюди. А ще при перед перегляді кожного разу все стирається 😿що теж не дуже приємно((
Тож ближче до теми...
Що входить у лінійку
- Шампунь для блиску волосся з ефектом глазурування
- Маска для блиску волосся з ефектом глазурування
- Крем-догляд для блиску вол з ефектом глазурування
- Рідкий кондиціонер для фарбованого волосся
- Краплі-флюїд для блиску волосся з ефектом глазурування
Мені на тестування прийшло 4 одиниці з 5, тож буду розповідати про використання не повної серії. А саме без 3 по порядку одиниці крем-догляд. Звідси й трішки змінена послідовність.
Про моє волосся
Для тих, хто ще не підписаний на мене розповідаю, що я маю пошкоджене, перепалене волосся після блонду
По структурі воно тонке та швидко жирніє в області шкіри
голови (мию через день). Любі догляди які обтяжують волосся або не дай боже якісь масла • одразу видно як псують загальний вигляд, і воно здається жирним. Тож я дуже с обережністю використовую всі подібні продукти.
Послідовність виконання дій
Рекомендацію з застосування я брала з сторінки на Makeup
Club бренду Inebrya (https://club.makeup.com.ua/post/16680/)
- Шампунь (2 рази промиваю голову завжди !!) з щіткою для
масажу (див. на відео <) - Маска нанесла на довжину волосся прочесавши гребінцем (зазначено на пакуванні тримати 5 хвилин, але я тримала
десь 12 хв) потім змити - Рідкий спрей на довжину волосся теж на хвилин 10, та його потім теж змити !!
- Висушила волосся феном
- Нанесла флюід
Хочу зазначити один важливий момент, що між 4 та 5 етапом згідно інструкції потрібно було витягнути волосся вирівнювачем. Я вирівнювачем зовсім не користуюсь і в мене його навіть і немає. Тож всі маніпуляції я проводила тількі 1
допомогою фену.
Консистенція та текстура
Шампунь густий та добре піниться. На промивання 1 раз шкіри голови треба зовсім трішки. Тож я вважаю, його вистачить ще
на багато процедур.
З маскою не так, її витрата відчувається значно більше, хоча вона доволі густа (див. на відео ()
Рідкий спрей кондиціонер витрачається як всі наші звичні продукти з розпилювачем. Залежить від вашої природньої густоти та довжини. Він як вода, що не дуже зручно, бо не зрозуміло чи нанесено вже потрібна кількість і де саме.
Флюїд витрата дуууже маленька та вистачить його на довго. В міру рідкий як і всі рідкі кристали.
Хочу сказати що віддушка відчувається у всіх продуктах, але
вона не така що вся ванна кімната пахне після використання.
Серія має приємний, легкий квітковий аромат (9 Мені дуже
сподобалось
Тестування
Спочатку я дуже зраділа що стала учасницею тестування цієї серії, але коли побачила що треба виконувати її за допомогою вирівнювача, то трохи засмутилась. Але в цілому я вважаю що серія гідна уваги та якщо у вас нормальне, довге та густе
волосся - це просто мастхев
Ще коли я почала промивати волосся тільки шампунем мені
вже дууууже сподобався ефект! Хоч я маю вдома сильно жорстку воду (це теж вважаю треба брати до уваги !!) але я
одразу відчула яке воно стало приємне та мʼяке с
Тому закохалась я одразу
Зі всіма наступними етапами волосся
ставало все мʼякше і мені вже заходило все більше і більше.
Коли я висушилась феном, то воно сяяло + як ніколи, розсипалось та приємно пахло є Флюїд залишає на волоссі легкий приємний аромат! І це для мене великий +.
Єдиний момент ще хочу зазначити, що на другий день мені все ж довелося мити голову( Волосся виглядало "не свіжим".
Висновок
Дівчата, серія дійсно класна та волосся виглядає як після доглядової процедури в салоні. Я вважаю своїх грошей вартує
абсолютно, бо робити цих процедур ви зможете не одну та не
дві. Я думаю на 10 мінімум вистачить точно д А потім може закінчитись хіба лише маска. І то не факт.
Тож я обов'язково хочу все таки прикупити ще 5й продукт з
серії щоб зробити все повністю згідно інструкції з вирівнювачем, але зроблю це вже ближче до весни €3
Та результат сюди додам.
дякую тим, хто дочитав 🫶
Буду вдячна за❤️
Коментарі (0)