Spodobaieva Maryna

Biotrade Melabel Whitening Tonic

Biotrade Melabel Whitening Tonic

З брендом дерматологічної косметики Biotrade знайома з SPF, але вирішила спробувати ще, плюс мені дуже подобається, що можна спробувати в маленькому форматі. Взяла пікну і тонік з серії Pure skin, про них напишу трішки згодом і відбілюючий тонік Melabel, поки не таке активне сонце.

Відбілюючий тонік для освітлення пігментних плям та рівного тону шкіри

Продукт призначений для освітлення та вирівнювання кольору обличчя та тіла. Підходить для освітлення плям після прищів, сонця, пігментних плям та веснянок, але найбільше мене цікавило постакне, бо останнім часом виглядало не дуже.

Нам обіцяють:

  • Вирівняти загальний колір обличчя;
  • Стимулювати регенерацію шкіри:
  • М’яко відлущує і освітлює темні плями, сприяє рівномірному розподілу пігменту меланіну в шкірі:
  • Звузити розширені пори та регулювати жирність;
  • Сприяє зменшенню видимості зморшок та заломів;
  • Підходить для зменшення плям від вагітності, акне, сонця та гормональної терапії;

Склад: Aqua, Alcohol, Glycolic Acid, Kojic Acid, Malic Acid, Lactic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Citronellol

Активні речовини:

1. Коєва кислота 5,6 % (має відбілюючий ефект, блокує надлишок пігменту меланіну і допомагає рівномірно розподілити його по поверхні шкіри);

2. Глікогева кислота 10% (стимулює процес відлущування та регенерації клітин, розгладжує тонкі лінії та зморшки);

3. Яблучна кислота 3,5% (покращує тонус шкіри і сприяє звуженню розширених пор);

4. Молочна кислота 2,5% (прискорює процес відлущування, обмежує ріст бактерій і стимулює ріст нових клітин; має зволожуючий і м'який очищаючий ефект).

Засіб з легкою та приємною консистенцією, навіть з приємним ароматом, хоча не чекала коли побачила спирт в складі. Колір жовтуватий.

Застосування: наноситься ватним тампоном вранці або ввечері на ретельно вимиту та суху шкіру. Може наноситися на все обличчя або конкретні області, уникаючи при цьому ніжну шкіру навколо очей. І чекаємо 30 хвилин, обов’язково! Приблизно через 30 хвилин після нанесення, нанесіть зволожуючий крем, в основному зверху можу нічого не використовувати або використовую кислоти. Якщо ваша шкіра більш чутлива, ви можете відчути легке поколювання та/або печіння, яке швидко проходить. Вводити можна поступово через день, потім використовувати щовечора. Не забувайте наступного дня використовувати крем з високим коефіцієнтом захисту незалежно від пори року SPF 50.

Дуже важливо! Під час користування забуваємо про ретинол (ретин а) та також похідні вітаміну А.

Тонік дуже економічний, навіть не бачу сенсу купувати великий, якого всього 60 мл., плюс бачила гарний варіант наносити тонік ватною паличкою саме на проблемне місце.

Дякую за увагу💜

Biotrade Melabel Whitening Tonic
Biotrade Melabel Whitening Tonic
Biotrade Melabel Whitening Tonic