Ирина ❤️

Мої засоби від Biotrade

Мої засоби від Biotrade

Моя шкіра нормальна без висипання, лущення, пігментації або пост акне. Є починаються вікові зміни у вигляді дрібних зморшок під очима і кількох невеликих на лобі. Так само невелика поява куперозу на крилах носа. Іноді на обличчи може зʼявитися одинокий прищик

Pure Skin Hydromask Revitalizing Leave On Mask 0,5% Retinol:

- формула збагачена ретинолом, який надає омолоджуючий вплив та ефективно бореться з висипаннями;

- вітамін Е діє як антиоксидант, відбиваючи атаку вільних радикалів;

- підійде для сухої та проблемної шкіри;

- відновлює шкіру після лазерного чи хімічного пілінгу;

- вгамовує запальні процеси та загоює шкіру за рахунок пантенолу у складі;

- прискорює регенерацію клітин;

- надає пружність та еластичність, підвищує тургор;

- дарує відчуття чистоти та свіжості;

- вирівнює тон і мікрорельєф шкірного покриву, усуваючи пігментацію та почервоніння

Маска молочного кольору, кремова густа. Дозатор дуже зручний, можна легко контролювати порцію маски. Бачила у відгуках хтось скаржився на флакон, що не видно скільки засобу залишилося, це не проблема, флакон можна легко просвітити ліхтариком. Маска для мене має приємний дларомат, який я відчуваю ще після нанесення на шкіру.

Як після багатьох нічних масок на обличчі відчувається липкість, хоча я наношу досить тонким шаром, як крем, але вона не така сильна як буває після інших нічних масок. За весь час використання маска не викликала висипів, лущень, невелике почервоніння обличчя було при нанесенні тільки після першого використання маски, більше це не повторювалося. Пори маска мені не забиває. Використовую її близько 2 разів на тиждень. Нещодавно у мене з'явилася ще сироватка з ретинолом CeraVe Resurfacing Retinol Serum, ніч закриваю її маскою. Мені подобається, як на ранок виглядає моє обличчя, за ніч жирного блиску не утворюється, тон обличчя рівний, шкіра гладенька і мʼяка, тон рівний, без почервонінь.

Але у мене є трохи давньої пігментації від сонця в області декольте після частого перебування в Азії, хочу почати носити серум і маску на неї, про результати напишу пізніше.

Мої засоби від Biotrade

- виконаний спеціально для жирної шкіри з розширеними порами та комедонами;

- можна використовувати для усунення постакне, плям і рубців після вугрової хвороби;

- містить кислоти типів АНА та ВНА: азелаїнову, гліколеву та саліцилову;

- забезпечує якісну пілінгову дію;

- має антимікробні та протизапальні властивості;

- Нормалізує процес кератинізації;

- запобігає утворенню подразнень, почервоніння та лущення;

- делікатно відлущує ороговілий шар;

- якісно звужує пори, регулюючи секрецію шкірного жиру;

- дбайливо розгладжує дрібні лінії зморшок;

- вирівнює тон та рельєф покриву;

- Повертає йому природне сяйво, гладкість, здоровий вигляд.

Поки що тільки тестувала кілька разів, не застосовувала регулярно як рекомендується в описі, переживаю що б він не посилив купероз у мене на обличчі, хоча на першому місці з кислот азелаїнова кислота, а вона сама щадна і її рекомендується навіть застосовувати при куперозі.

Тонік прозора рідина, як вода, кислоти в ньому є, на ніжних ділянках шкіри, у моєму випадку на крилах носа, або якщо є якась ранка/прищик тонер може пощипувати, але це швидко минає, почервоніння у мене не викликає.

На відміну від корейських тонерів з кислотами, які я пробувала Mary & May Vegan Cica Tea Tree AHA PHA Toner, Cosrx AHA7 BHA Clarifying Treatment Toner, впевнена Biotrade % кислот точно вище

Почну наносити як рекомендується на пігментацію на декольте, щоб перевірити результат

після кількох застосувань, декольте хоч трохи чухалося, але лущення не було. За те облізла почала облазити шкіра на пальцях, якими тримала ватяний диск під час протирань ( на фото і це на вказівному та середньому пальцях шкіра вже злізла, не встигла зняти)

Він ефективний при гіперпігментації, а також допомагає звузити пори, зменшити видимість слідів постакне, нормалізувати стан жирної шкіри. Засіб може застосовуватися не тільки для освітлення обличчя, але й інших необхідних ділянок тіла з пігментними плямами або ластовинням.

Особливості Biotrade Melabel Whitening Tonic:

- формула з койєвою, гліколевою та саліциловою кислотами, які блокують надмірне виділення меланіну, запускають процес регенерації та синтез колагену;

- звужує пори;

- Нормалізує роботу сальних залоз;

- перешкоджає появі жирного блиску на шкірі;

- сприяє зменшенню видимості зморшок та заломів;

- підходить для ефективного зменшення плям, спричинених вагітністю, впливом сонця, акне, гормональної терапії.

Рідкий засіб як вода, жовтого кольору, є специфічний аромат, але він не неприємний. Наносила тонік на декольте, там в мене дрібна багаторічна пігментація від сонця. Засіб мені пощипував тільки якщо були якісь пошкодження на шкірі, почервоніння так само не викликало, лущення шкіри теж не було. Мініатюрку використала майже щодня перед сном після душу, іноді чергую з Pure Skin Exfoliating Tonic 💦. Пігментація повністю не пішла, але ще й мініатюрка навіть не закінчилася, але мені здається вона все ж зовсім трохи посвітлішала, шкіра стала більш гладкою, якщо з'являвся якийсь невеликий прищик, після тоніка він швидше проходив сам і слід від нього теж.

Мені здається Pure Skin Exfoliating Tonic сильніший засіб, від відбілюючого тоніка Biotrade Melabel Whitening Tonic, в мене не було лущення на подушечках пальців, куди потрапляв тонік через ватний диск, коли протирала декольте. Закінчу цю мініатюрку і продовжу ще користуватися тоніком із 3 видів кислот.

Вугрі - це поширена проблема для багатьох людей. Крем від бренду Biotrade розроблений спеціально для того, щоб усунути помірне акне, пустули, комедони на шкірі обличчя, шиї та спини. Високоефективні компоненти запобігають поширенню бактерії Propionibacterium acnes, борються з почервонінням та запаленням, нормалізують роботу сальних залоз.

Основними компонентами крему є PASC та вітамін А. PASC – широкоспекторний антибактеріальний агент. Він не тільки нівелює вугровий висип та прищі, а й проводить профілактику їх появи. Крем некомедогенний та гіпоалергенний, не містить парабени.

Можна також використовувати підліткам

Крем білого кольору, середньої консистенції за густотою, має приємний легкий ненав'язливий аромат.

У мене захвичай немає прищів на шкірі, але іноді може вискочити якийсь один прищик, для цих цілей я і купила мініатюрку, наношу крем точково, він підсушує і дійсно з ним прищики проходять швидше, зазвичай за ніч, так само не залишається після них слідів. Якщо якийсь підшкірний прищ, то з кремом він швидше розсмоктується

Шкіру мені не жирніть і пори не забиває, додаткових висипів не викликає, але я і не наношу на все обличчя, а тільки на само запалення. Дія крему мені подобається 👍

Денний крем, створений для глибокого зволоження та регенерації шкіри з першими ознаками старіння. У складі б'юті-продукту поєднуються гіалуронова кислота, ніацинамід, комплекс фосфоліпідів, спеціальні сонцезахисні фільтри. Формула розроблена для миттєвої відновлювальної дії – відразу після нанесення засобу активні компоненти проникають у глибокі шари дерми, насичують вологою, вирівнюють колір та тон, розгладжують зморшки, усувають тьмяність, сліди втоми та стресу.

Особливості Biotrade Pure Skin Day Cream:

- комбінації низькомолекулярної гіалуронової кислоти та ніацинаміду;

- Забезпечує глибоке зволоження;

- робить шкіру щільнішою;

- покращує еластичність;

- освітлює та дарує яскравий колір;

- Ефективно бореться з першими ознаками старіння;

- розгладжує зморшки;

- транексамова кислота стимулює регенерацію клітин та тканин;

- має інтенсивну омолоджуючу дію;

- зменшує пігментні та вікові плями, сліди прищів, травм, надмірного перебування на сонці, вагітності;

- фосфоліпіди – сприяють покращенню бар'єрної функції шкіри;

- легка, ніжна, шовковиста текстура;

- швидко вбирається;

- високий рівень захисту від сонця – SPF50+;

- дарує шкірі здоровий вигляд та сяйво;

- при регулярному застосуванні шкіра стане більш пружною та гладкою.

Відгук додам пізніше, ще не використала. Зараз мені дуже подобається мій новий корейський сонцезахисний крем Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++

Тривала дія спрею-антиперспіранта спрямована на зупинку підвищеної пітливості долонь та пахв, а також на захист від неприємного запаху. Засіб не порушує природну терморегуляцію і не залишає плям на речах. Спрей-антиперспірант зупиняє пітливість та неприємний запах на період до двох тижнів.

Увечері треба нанести достатню кількість антиперспіранту на добре вимиту і суху шкіру і почекати, поки він висохне. На ранок промити ділянку шкіри лише водою. Повторити процедуру три вечори поспіль. Для тривалого ефекту наносите Одорекс один раз на 7-14 днів. Протягом цього періоду шкіру можна мити різними видами мила, оскільки мило не впливає антиперспірантний ефект продукту. Не потрібно використовувати одорекс щодня.

Важливо!

- Одорекс слід застосовувати на здоровій та неушкодженій шкірі.

- Процедура видалення волосся в зоні нанесення антиперспіранта не повинна проводитись у день його застосування.

- Не використовуйте цей продукт, якщо у вас є гіперчутливість до солей алюмінію.

Якщо ви відчуваєте сильні печіння, свербіж або почервоніння, припиніть використання продукту. Якщо скарги не зникають протягом 3 днів, зверніться до дерматолога.

Відгук додам пізніше, ще не використала.