Ирина ❤️

Активний крем для шкіри, схильної до висипів

Активний крем для шкіри, схильної до висипів

Моя шкіра нормального типу, у мене захвичай немає прищів на шкірі, але іноді може вискочити якийсь один прищик, для цих цілей я і купила мініатюрку.

Крем від бренду Biotrade розроблений спеціально для того, щоб усунути помірне акне, пустули, комедони на шкірі обличчя, шиї та спини. Високоефективні компоненти запобігають поширенню бактерії Propionibacterium acnes, борються з почервонінням та запаленням, нормалізують роботу сальних залоз.

Основними компонентами крему є PASC та вітамін А. PASC – широкоспекторний антибактеріальний агент. Він не тільки нівелює вугровий висип та прищі, а й проводить профілактику їх появи. Крем некомедогенний та гіпоалергенний, не містить парабени.

Можна також використовувати підліткам

Крем білого кольору, середньої консистенції за густотою, має приємний легкий ненав'язливий аромат.

Наношу крем точково, він підсушує і дійсно з ним прищики проходять швидше, зазвичай за ніч, так само не залишається після них слідів. Якщо якийсь підшкірний прищ, то з кремом він швидше розсмоктується

Шкіру мені не жирніть і пори не забиває, додаткових висипів не викликає, але я і не наношу на все обличчя, а тільки на само запалення. Дія крему мені подобається 👍

Про мої інши засоби Biotrade https://club.makeup.com.ua/post/32448/