krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Про деякі засоби я вже писала, тому буде коротко.

  1. Тканинна маска від Pyunkang Yul https://club.makeup.com.ua/post/32349/ була дивної і неприємною, взагалі не сподобалася.
  2. Тканинна маска від REJURAN https://club.makeup.com.ua/post/33132/ це топпп! Вона полонила моє серце, але її ціна кусюча трішки, як для такого продукту. Реально діюча, тут ефект не тільки на упаковці.
  3. Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil https://club.makeup.com.ua/post/33284/ засіб, що приємно вразив. Дуже приємна і чудово розприділяється по шкірі та змивається.
  4. Крем під очі Purito Centella Green Level Eye Cream https://club.makeup.com.ua/looks/32807/ якщо вам треба такий+- базовий кремчик, який буде давати пролонговане зволоження, то це до нього. Мені сподобався.
  5. Деріва, моя шкіра з нею подружилася не відразу, але мені з нею було комфортно. Але вона чомусь пропала з аптек, вимушена була її замвнити на інший адапален. Використовувати за призначенням дерматолога!
  6. Kaine Rosemary Relief Gel Cleanse це мій вже 2 пробник цього гелю і цей раз він мене трішки засмутив(( Чому спитаєте ви? Бо на лікуванні в мене шкіра більш на все реагує і якщо іноді ввечері він норм, а якщо зранку і ввечері, то сушив і стягував шкіру( А я таке не люблю, тому все, любов пройшла...
  7. Purito From Green Cleansing Oil класна гідрофілка, без віддушок, що підійде навіть для шкіри з чутливістю. Має запах звичайної олії, але мені вона набридла. Вистачило її на рік десь, то можна сказати що вона економна.
  8. Консилер Maybelline New York Fit Me! Concealer - в мене з ним було по різному, то любов, то ненависть. Але поки він один із найкращих, що я пробувала. Викидаю, бо здається вийшов термін і він мені почав пекти під очима. І під кінець засоби, які придбав хлопець, а змушена закінчувати була я(((
  9. Fa Yoghurt Vanilla Honey поки шукала його на Makeup засмутилася, що його назва тут підписана російською((( Мені його запах геть не заходив, тошнотний якийсь. Текстура звичайна, як у геля не розумію чому він крем- гель.
  10. Гель для прання Wash&Free універсальний його було 5 літрів і він здавався вічним, але він так мені не подобався. Запах не приємний 🤢. Тому цій баночці я рада найбільше.

Що з цього пробували? Діліться своїми враженнями.

Пусті баночки