Anna Volkova

Розчарування від L'Oreal

Розчарування від L'Oreal
Розчарування від L'Oreal

Вже більше року користуюся ВВ кремом від Missha ( Perfect Cover BB Cream), і все не наважувалася спробувати щось новеньке. Все ж таки вирішила я спробувати новий засіб, і мій вибір впав на тональний крем від L’oreal.

Трошки про шкіру

Зазвичай у мене шкіра комбінована, дуже жирна у Т-зоні, та нормальна в інших зонах. Але взимку трішки стає сухою на щічках, і як раз зараз є досить багато сухої шкіри.

Зволожую її завжди кремом від Avenue ( огляд на крем https://club.makeup.com.ua/post/32552/ ). Він легкий, добре вбирається, тому завжди наношу перед макіяжем.

З використанням Missha ніяких проблем ніколи не виникало, не з жирною не з сухою шкірою.

Дуже довго обирала колір, виявилось це настільки складно мені чомусь. Але зупинилася на 2R/2C.

Як було вказано R-rose ( рожевий підтон ), С-cool ( холодний підтон).

Мене заманив цей тональний крем своєю текстурою, трішки рідкий, тому я вирішила що на обличчі він повинен бути легким та не сильно перекривати.

Жовті плями, зовсім не легкий та підкреслює КОЖЕН недолік😢

Ніякого рожевого або холодного підтону я взагалі не помітила, тільки жовтий!

Може звісно я не вірно підібрала тон, буває, але все одно крем лягає плямами, забивається усюди де можна!

Єдине що схоже з тим що описує виробник, те що тримається довго, мої гелі для вмивання з ним не впорались, прийшлось у хід підключати міцелярну воду в декілька разів!

Вирішила спробувати нанести його мокрим спонжем, так завжди роблю з Missha. Ну вийшло краще трішки, але все одно, колір жовтий, кожна суха частинка шкіри підкреслюється і взагалі дуже сильно відчувається на обличчі сам тон.

Один плюс ( який я намагалася довго знайти), це повністю матове обличчя, у всіх Т-зонах він прибирає зайвий жирний блиск. І в принципі так і тримається ( зверху я проходжу ще пудрою) У Missha як раз навпаки, обличчя має жирний блиск.

Отже, я взагалі не в захваті від цього тонального засобу.

Думаю дам йому шанс ще влітку, можливо на більш жирну шкіру він зможе лягти краще, та колір підійде до трішки загорілої шкіри🤔