krutoguuz

Tony Moly Wonder Ceramide Mocchi Toner

Tony Moly Wonder Ceramide Mocchi Toner

Я його отримала 10 лютого та мала достатньо часу, щоб затестити.

Я його дуже давно хотіла, але постійно відкладала. Останьою краплею став пост Дарини https://club.makeup.com.ua/post/14269/ .

Склад:

Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Phenyl Trimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Styrene/VP Copolymer, Centella Asiatica Extract, Ethylhexylglycerin, Glycerin,  Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Disodium EDTA, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Limon (Lemon) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Allantoin, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Panthenol, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate.

Повністю аналізувати склад не хочу, але виділю головне. В складі пантенол, кераміди, екстракт центели, алантоїн, галуронат натрію - це зволожувачі, заспокоюючі, пом'якшувачі компоненти та уторимувачі вологи в шкірі. Цей засіб, як ковток повітря, підійде і роздрататованій, і жирній, і сухій, і навіть чутливій. Не підійде тільки тим в кого не переносимість окремих компонентів.

Текстуру можете побачити нижче на фото, вода одночасно водичково-молочково-гелева, мені вона дуже приємна. Аромат в цього цитрусовий, а саме я відчуваю лимон. Я просто закохалася в цей тонер. Тут і текстура, і склад, і аромат потрапили прямо в середенько💔.

Шікра після цього така приємна і наповнена. Подразнення від нового системного препарату, він прибрав за менше ніж добу.

Шкода, що його немає в менших об'ємах, щоб кожен міг спробувати) А хоча... ні! Бо потім розпробують мені не залишиться🙈

Хто ним користувався, як вам?

Tony Moly Wonder Ceramide Mocchi Toner