Моя нова весняна любов)
Versace Versense та JO MALONE LONDON English Pear&Freesia
Якщо погода не хоче ставати весняною, то потрібно створювати цю атмосферу за допомогою парфуму).
Мала змогу познайомитись з двома ароматами, які для мене нагадали про теплу весну й спішу розповісти вам про ці парфуми.
JO MALONE LONDON English Pear&Freesia
Я думала, що цей аромат більше про грушу, але ні, він про фрезію. Це такий свіжий, зелений аромат з невеликою ноткою солодкого мандарину, також інколи я чую запах троянди. Спочатку він дуже різкий, як чоловічий одеколон, але дуже швидко він затихає і вже має м'ягкий запах. На моєму одязі він ніяк не розкрився, але протримався годин 6. На тілі цей аромат розкривається по-іншому. В кінці додається солодка груша, як дюшес, мені дуже подобається і нагадує весну. Загалом рекомендую познайомитись)
Versace Versense
Це такий крутий люксовий аромат, який точно нікого не "задушить" і залишить після себе приємні враження. На старті я відчуваю яскравий бергамот (цитрусовий і терпкий одночасно). Потім до цього бергамоту підключаються білі квітки, які згладжують різкість бергамоту, але солодким цей аромат не стає, він залишається свіжим. Аромат шлейфовий та стійкий, ви будете відчувати його навколо себе весь день, тому якщо шукаєте щось, що підійде на кожен день, то це саме цей варіант)
Коментарі (0)