krislemly

Arm & Hammer | Відбілювальна зубна паста

Arm & Hammer | Відбілювальна зубна паста

Бренд Arm & Hammer є одним з моїх улюблених брендів засобів для догляду за ротовою порожниною. Сьогодні розповім про пасту націлену на відбілювання зубів, яка дійсно працює.

Зубна паста упакована в картонну коробочку, оформлену в тому ж стилі, що і тюбик з продуктом - у чорно-білих кольорах, з невеликими зображеннями, що наочно ілюструють те, з чим працює зубна паста.

Arm & Hammer | Відбілювальна зубна паста

Консистенція: щільна, добре тримає форму. У текстурі пасти немає крупинок і абразивних частинок, які могли б якось нашкодити зубам.

Смак - трохи м'ятний, типовий для зубної пасти, ніс не дратує.

Пасту Arm & Hammer я використовую, як і будь-яку іншу пасту, двічі на день. Враховуючи її гарне піноутворення, для повноцінного чищення її потрібно зовсім небагато.

Паста відмінно очищає наліт із зубів, вони стають гладкими і це відчуття зберігається протягом багатьох годин.

Також паста відмінно освіжає ротову порожнину і також відчуття чистоти та свіжості я відчуваю довго. Крім того, ефект відбілювання стає помітним вже через два тижні застосування. Я особисто помітила, що мої зуби стали білішими, а емаль міцнішою, незважаючи на її безпечну відбілюючу дію, яка не ушкоджує емаль.

При користуванні пастою не виникало жодних проблем із яснами. Зі слизової та яснами паста обходиться делікатно, не доставляючи ніяких неприємних відчуттів (печіння, пощипування та ін).