krislemly

Sovka | Суфле для тіла

Sovka | Суфле для тіла

В опалювальний сезон шкіра як ніколи потребує зволоження та захисту. У цей період я волію користуватись засобами з максимально зволожуючими властивостями. Суфле від бренду Sovka саме таке.

Sovka | Суфле для тіла

Оформлення. Лаконічне та стильне. Флакон прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу.

Флакон оснащений зручним дозатором-помпою, кілька натискань і необхідну кількість крему в руках, не потрібно лазити пальцями в баночку. Помпа блокується поворотними рухами, тому флакон можна зручно брати з собою в дорогу.

Консистенція. Легка та приємна! Просто як молочко чи емульсія. Вона однорідна, видно, що на водній основі, не має вкраплень.

Що мені особливо подобається, так це сама текстура – ​​не липка, приємна на дотик, не залишає жирної плівки. Таку наносити одне задоволення, та й вбирається вона дуже швидко, залишаючи шкіру м'якою та доглянутою.

Аромат яскравий та апетитний, пахне соковитим манго. Ніякої хімозності у ароматі я не відчула, аромат свіжий, солодкуватий, він справді піднімає настрій.

Моя шкіра схильна до сухості, тому, я використовую лосьйон щодня - вранці та ввечері. Наношу після душу на очищену, суху шкіру.

Буквально 4-5 натискань на дозатор достатньо, щоб зволожити все тіло. Особливу увагу я приділяю місцям, де шкіра схильна до огрубіння.

Суфле ідеально справляється зі своїм завданням - зволожує шкіру, усуває сухість, стягнутість, які були викликані водою. Шкіра стає шовковистою та максимально зволоженою. І що найприємніше – ефект відчувається весь день і навіть наступного дня, оскільки від щоденного застосування накопичується.