Mila__Mi

Коли хочеться легкого, але якісного зволоження

Коли хочеться легкого, але якісного зволоження
Коли хочеться легкого, але якісного зволоження
Коли хочеться легкого, але якісного зволоження

Sovka Skincare - український бренд доглядової косметики, який стрімко заполонив стрічку спільноти 😍

Мені також стало цікаво познайомитися з цим брендом, тому я обрала для себе декілька засобів, про один з них сьогодні вам розповім ⬇️

Оформлення мінімалістичне та дуже приємне оку 👀

Пляшечка виконана зі щільного, міцного пластику.

На зворотній стороні пляшечки є прозора наліпка (що є дуже сучасним з боку дизайну) з детальною інформацією про засіб: склад, спосіб застосування та інформація про виробника.

Довго розбирати не буду, а просто виділю діючі компоненти:
Каприлові тригліцериди - пом'якшувач на основі кокосової олії; зволожує, запобігаючи випаровуванню вологі зі шкіри
Мигдалева олія - пом'якшує, живить, та заспокоює шкіру
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, запобігає окисленню ліпідів, захищає шкіру від забруднень навколишнього середовища
Масло ши - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, відновлює та регенерує; робить шкіру більш гладкою та пружною на дотик
Гідроліт 5 - багатофункціональний зволожувач
Цетилпальмітат - пом'якшує, знімає запалення та загоює

Пляшка з дозатором. Я загалом полюбляю такий формат засобів, а на теплу пору року для мене це особливий + коли потрібно швиденько нанести зволожуючий засіб на тіло після душу (не лізти руками в банку)🚿 і бігти по своїм справам.

Та й загалом засіб об'ємом 200 мл і досить компактний, тож його можна навіть брати з собою в дорогу, бо він ніде не проллється, так як має фіксатор на дозаторі.

Аромат персику в поєднанні з манговими нотами 🥭 Аромат фруктів, які вже зрілі, але не надто соковиті та приторно солодкі. Він ніжний та більш свіжий, ну дуже приємний, жіночий аромат.

Аромат на шкірі після використання, залишається ще деякий час.

Колір коралово-рожевий.

Консистенція дуже легка, нагадує лосьйон, але більш така емульсіонна

Моя шкіра суха і подекуди я бачу лущення та потріскання на шкірі (залишу вам фото нижче)

Лосьйон (бо за текстурою він мені як легкий лосьйон) використовую як для зволоження рук так і практично для всього тіла. На руки наношу практично після кожного миття рук (а мию я їх по сто раз на день 😅).

Він дуже легко розподіляється та поглинається шкірою буквально за 1 хвилину.

С першого ж нанесення я відчуваю як шкіра рятується від неприємного відчуття сухості та стягнутості. Вона добре зволожена та я бачу, якою вона стає м'якенькою та ніжною на дотик 🌸 наче шкіра немовля.

Засіб також добре заспокоює подразнення та почервоніння на шкірі (навіть як бачите подрапинка стала світліша), які якраз таки і виникають, найчастіше через сильну сухість шкіри.

Вважаю, що лосьйон чудово підійде на теплу пору року, коли хочеться легкого зволоження. Коли не хочеться довго розмазувати щільний крем. Коли хочеться зволоження, але не хочеться відчувати на собі важкі текстури. Коли хочеться зволоження без відчуття жирної та липкої плівки на шкірі.

Якщо ви шукаєте засіб з легкою текстурою для якісного зволоження з приємним та натуральним ароматом, раджу звернути увагу на це суфле 🥭

Дякую всім за увагу 🧡