Швець Карина🤍

Бюджетний блиск-морозиво

Бюджетний блиск-морозиво
Бюджетний блиск-морозиво

Сьогодні розкажу вам про таку малютку, яку мені вдалось спробувати у мами.

Памʼятаю, як про нього колись розповідала Оксана Князєва , я ще тоді подумала, що цікаво було б спробувати.

І тут мені трапився мамин екземпляр у відтінку 01 Strawberry, насичено-рожево-червоний.

Мені не дуже подобаються такі відтінки, я б ліпше обрала прозорий 03 (на мою думку він з цієї лінійки найбільш вдалий, судячи з фото, бо в житті не бачила його).

Бюджетний блиск-морозиво

Сам засіб представлений у милій крихітній баночці у вигляді морозива, а роль палички тут відіграє аплікатор. Обʼєм - 6 мл, це навіть більше, ніж у того ж Lifter gloss👍🏻

Аромат бомбічний, не знаю, як інші, але цей пахне карамельними солодкими полунично-вершковими цукерками - дуже приємний запах, короче)

До речі, про аплікатор - він тут дуже крихітний, щоб ви розуміли, він мінімум у два рази менший за стандартний аплікатор для губ (не кажу зараз про нові модні - великі, а саме про стандарт). Це виглядає, наче засіб для дітей, у яких маленькі губи.

Навіть мені не зручно його наносити, а в моєї мами від природи губи набагато більші і пухкіші за мої, не знаю, як вона справляється)

Ще мені не сподобалось в нанесенні те, що на сам аплікатор якось мало засобу набирається - він більше залишається саме на паличці.

Це, знову ж таки, мінус до зручності.

На губах він не такий яскравий, як у тубі, виглядає в цілому дуже природньо.

Ніби трохи покусані губи з блискітками.

Більш природній варіант

Трохи яскравіший

Відчуття в носці комфортні, блиск не обтяжує губи, нормально їх зволожує і захищає від пересихання.

Є але - він дуже липкий) от це саме той блиск, до якого прилипне просто все.

Але в цілому як для такого бюджетного блиску він дуже і дуже непоганий, мені не дуже подобається палітра, хотілося б бачити більше цікавих відтінків - якісь коричневі, яскраво-малиновий, ніжно-рожевий, золотий з блискітками (по типу Sun) і тд.

Можу рекомендувати до покупки, до речі, думаю, що 01 колір можна поєднувати з коричневими олівчиками і буде 🔥 а також з темними рожевими і з червоним 😍 але мама у мене олівцями не користується, а я з собою не брала, тому наступного разу можливо візьму парочку і потім зроблю лукс з оглядом різних комбінацій)

Також ставлю лайк за дизайн самого флакону, хоч він трошки і нагадує дитячу косметику, але мені подобається, такий мілашний) от тільки б аплікатор туди нормального розміру і ціни йому не буде.