Anna_feerie

Cиня туш - неоновий ультрамарин)

Cиня туш - неоновий ультрамарин)
Cиня туш - неоновий ультрамарин)
Cиня туш - неоновий ультрамарин)

Я так хотіла її спробувати, і точно не дарма!)) Після коричневої Variete тепер хочу спробувати всі інші туші Eveline, адже за свою ціну вони не просто хороші - вони мега круті😍.

Cиня туш - неоновий ультрамарин)

Щіточка тут витягнута в формі конусу (схожа на Maybelline Sky High, проте не така гнучка). Продукту набирає необхідну кількість, консистенція одразу ідеальна - не надто рідка, проте й не суха. Тобто це той випадок, коли не потрібно чекати, щоб туш "дійшла до кондиції", одразу відкриваємо - і користуємось із задоволенням)).

Фарбує добре, хоч коричнева за рахунок трохи інакшої форми дає на мені більш драматичний ефект (як сказала наша Vikulyk - "не вії, а опахала")). Тут війки не настільки об'ємні, але добре підкреслені та виразні.

Та найголовніше в цій туші - відтінок, він такий насичений, глибокий, яскравий, його помітно одразу, і це саме те, що я шукала! Для більшого контрасту я наношу в кілька шарів, щоб туш краще "обгорнула" кожну війку. Також подобається наносити на праймер-сироватку від цього ж бренду, тоді можна обійтися навіть одним шаром, адже праймер білого кольору і на ньому кольоровий пігмент краще видно.

Також мене захоплює якість та поводження туші на моїх очах: нічого не осипається, не відбивається на повіках - цілий день туш залишається в ідеальному стані. Негативних реакцій очей також немає (а в мене очі чутливі, тож не кожна туш ідеально поводиться).

Змивається звичайними засобами для демакіяжу (міцелярна вода/молочко/гідрофільна олія) без будь-яких складнощів.

В макіяжі кольорові туші чудово виглядають як соло, так і з різноманітними тінями або олівцями. Наразі це взагалі тренд - візажисти фарбують моделей на подіум за допомогою яскравих олівців та тушей в одному відтінку💙.

Мені подобається робити такий синій акцент під коричнево-рожеві тіні, адже ультрамаринові вії з відстані пару метрів виглядають як кольоровий акцент або стрілочка, ну дуже оригінально🥰. Також можна фарбувати різними кольорами верхні і нижні війки, щоб додати образу ще більше весняного настрою.

Тому це не перша, і точно не остання моя туш в нестандартному відтінку). А ви вже обзавелися кольоровою тушшю?))