Христина 🌺

Вітамінізована сироватка Mermade…

Вітамінізована сироватка Mermade…

В мене шкіра не проблемна, нема якихось глобальних висипань чи слідів пост акне. Але дуже схильна до пігментації. Для Її появи мені вистачає 5 хв на сонці без сонцезахисту. Саме тому, як тільки починається осінь - я активно починаю користуватися кислотами. Потім ретинолом. Звичайно, шкіра буде змучена. Тому хочеться її якось підтримувати і допомагати їй відновлюватись.

Минулого року я купила собі вітамінізований крем Payot. Це був один з найжахливіших кремів. Мою не проблемну шкіру обсипало через 2 дні🙄. А ще він пах машинним маслом. А ціна його 🤦🏻‍♀️.

Тому, коли вийшла така сироватка від Mermade, одразу мене зацікавила.

Вітамінізована сироватка Mermade…

Першим ділом, як тільки її отримала, зразу понюхала😅. Тут все класно, запаху вона не має взагалі. Для мене це найкраще, що може бути в доглядовій косметиці.

Другим ділом звернула увагу на дизайн: він тут незвичний, такий...зефірно-мімішний. Рожева піпетка на фоні жовтої сироватки дивиться дуже гармонійно.

Користуюся нею більше тижня. Жодних висипань чи негативних реакцій не мала. Та таке й не повинно було статися: тут супер класний склад.

На першому місці не вода, як всі звикли. А вода з листя камелії. Теж є соняшникова олія, олія шипшини і сама шипшина, вітамін С, А, Е, конюшина, центела азіатська. Склад дуже достойний і багатий.

Сироватка моментально вибирається в шкіру, не залишаючи липкості чи жирної плівки. Вона рідка, тому розхід не великий. Користувалася зранку.

Вона вміє привести лице "в форму". І ще я помітила, що на неї дуже класно лягає макіяж. Шкіра дійсно сяюча. Ніби була в відпустці. Я такий результат після 1 тижня.

Якщо використати банку до кінця- буде ще кращий.

Нею дуже задоволена, одразу мамі купила, тільки вже антивікову.

Я дуже задоволена, що познайомилась з цією сироваткою. Її всім рекомендую, особливо на такий період, як зараз.

Тут з впевненістю можу сказати, що вона сміливо може змагатися з сироватками люксових брендів. Та я б все рівно для себе обрала її, бо навіть в дорогих брендів не завжди такий чудовий склад, як в неї 👌.