Vikulyk

Обожнюю пілінги для шкіри голови

Обожнюю пілінги для шкіри голови

Я вже не уявляю свого життя без пілінгу для шкіри голови, мені дуже подобається від них ефект, взагалі така річ ніколи не лишня, особливо, якщо вам турбує себорея, от мене вона турбує.

В засобу доволі дрібненькі скрабуючі частинки, я чесно кажучи люблю більші, адже вони простіше змиваються, але він має досить скользьку формулу, тож проблеми, як такої в цьому плані не виникає і залишки мені не надокучають. Але посеред довжини волосся незначно застрягають лушпинки перхоті, це ще напевне залежить від даних, адже в мене досить рідке волосся, знаю, що багато хто навпаки полюбляє такі маленькі часточки, адже все ж вони не травмують шкіру голови, в чому теж свій плюс.

Обожнюю пілінги для шкіри голови

Засіб чинить не тільки механічний вплив, а й дає кислотне відлущення, в складі є гліколева кислота, відповідно він діє не тільки поверхнево, мені забирає і великі лусочки і має накопичувальну дію. Відчуття чистоти і свіжості доволі приємне, доречі мені вистачає його не тільки при першому користуванні, але й при другому митті, адже засіб можна використовувати раз в тиждень, а я мию голову раз в 3-4 дні.

Тут фото ефекту навіть на другий день, не зразу після використання, тож ефект чистоти і об'єму він зберігає довго, що теж дуже круто, реально з цим скрабиком волосся виглядає значно охайніше.

Узагальню все ж свої враження:

  • Пролонгуюча дія і кислотне очищення, яке забирає більші лусочки.
  • Волосся довший час чисте, при цьому шкіра голови не пересушена.
  • Відчуття свіжості і комфорт, адже в складі є ментол і алоє.
  • Об'єм гарний і теж довго зберігається.

Мінуси:

  • Дрібненькі скрабуючі частинки, які не забирають лусочки по довжині.

Отож на мою думку досить гідний засіб, який має накопичувальну дію і полегшує життя себорейника.

Дякую лікарю-трихологу Вєтрова Наталія LUM за корисну річ в моїй волосяній рутині.