Бюджетна тканинна маск а яка працює?
20 хвилин достатньо для зволоженої шкіри
Привіт! Сьогодні тестувала тканинну маску для обличчя Real mango essence mask корейського бренду FarmStay.
В призначені написано, що після використання даної маски шкіра має набувати рівного тону, оксамитовості, гладкості і сяйва. Чи справді це так?✨
Перед використанням завжди перевіряю склад масок і цей раз не виняток. Я була приємно вражена побачивши що у складі немає шкідливих компонентів.
Поділюсь своїми враженнями після використання. Перш за все хочу відмітити пакування, воно має приємний дизайн та невеликий розмір, відкрити продукт також легко, потрібно просто потягнути за кінчик упаковки.
Ще з плюсів хочу відмітити приємний запах манго, він зовсім не різкий та не хімозний. ❤️
При розгортанні помітно що тканина добре просякнута, але через це її тяжко розрівняти та вдягнути так, щоб не забруднитися і рідина не потрапила в очі.👀
Тримала я маску 20 хвилин, за цей час не було жодного неприємного відчуття не дивлячись на те, що я маю проблемну шкіру, яка іноді реагує печінням на деякі тканинні маски.💔
Після того як минув час, знявши маску, я робила масаж обличчя пальцями, так як зазначено в інструкції, до повного поглинання залишків маски, але навіть після повного поглинання залишилось невелике відчуття липкості на шкірі тому я змила липкий шар теплою водою, після чого шкіра стала гладенькою та зволоженою, загалом були приємні відчуття.✨
Мій тип шкіри комбінований і для тих хто також має комбіновану шкіру я можу рекомендувати цю масочку. ✅
Я обов’язково хочу спробую інші маски цієї серії, а також скоріше за все куплю ще раз саме цю, з манго.🥭
Чи хотіли б спробувати дану маску? Поділіться своїми фаворитами тканинних масочок🫶🏻
Коментарі (0)