Дарина🦉

Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"

Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"
Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"

Привіт! Продовжую знайомство з брендом Mayur. Це мій третій засіб, і знову гарне враження. Сьогодні це скраб-пілінг для губ "Манговий десерт", з яким познайомила мене Матвієць Яна 🐱. Доречі, це мій перший скраб саме для губ, тому порівняти з іншим не зможу.

Тож ділюся своїми враженнями:

Доволі просте пакування - товста пластикова прозора баночка, кришечка міцно закручиваеться (гвинт). Об'єм 15 г. Упакована в картону каробочку, де є вся необхідна інформація для споживача.

Аромат - ну то любов, бо цеж моє улюблене манго🥭. Солодкий, приємний аромат манго з ванільними вершками🧁, саме так я його відчуваю (манговий десерт з солодкими вершками)🍰. Після використання аромат майже не відчутний.

Текстура - дрібний цукор з щільним кремом, дужела гідна та приємна до шкіри. Він дуже м'якенький. Ніжно персикового кольору. Легко розподіляються, та змивається без труда водою.

Склад (інформація з сайту):

Sucrose/Цукор, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter***/Масло Ши, Olea Europaea (Olive) Fruit oil**/Оливкова олія, Tocopheryl Acetate**/Вітамін Е, Capsicum Annuum (Paprika) Extract/Паприка, Parfum/Запашник, Colour/Барвник.

Спосіб застосування:

Наношу на губи масажними рухами, та через хвилини 3 змиваю водою. Завдяки своїй консистенції скраб доволі економічний.

Результат:

  • дуже гарно, але делікатно скрабує шкіру губ;
  • прибирає лущення, робить шкіру м'якою та гладенькою;
  • надає зволоження та живлення, залишає на губах олію (відчуття, що користувалась бальзамом);
  • гарне враження щодо зручного використання та аромату.

Як висновок - то мені дуже сподобався цей скраб, обіцяю більше не нехтувати, цим засобом, бо результат був, вже після першого використання. А в тандемі з натуральний бальзам для губ "Манго" теж від Mayur, про який писала тут https://club.makeup.com.ua/post/31590/ , то подвійна дія та насолода! Манго багато не буває🥭

Всім дякую за увагу🦉

Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"
Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"
Скраб-пілінг для губ "Манговий десерт"