Тетяна Супронюк

#top3makeupclub - 3 засоби, якими можна зробити мейкап.

В мої ТОП 3, якими можна зробити весь мейкап входять тональний крем (без нього нікуди), туш для вій (нею я можу нафарбувати вії і брови) та блиск для губ (бо з тональним кремом на обличчі ненафарбовані губи будуть непомітні, не виразні на обличчя).

1) Max Factor Lash Revival Mascara Туш для об"єму вій.

Колір - насичений чорний. Консистенція - густа. Щіточка - дуже велика, пухнастий ворс. Засихає на війках швидко, не розмазується на протязі дня, не тече. Не водостійка.

Для фарбування брів використовую майже суху щіточку туші, дуже легкими рухами розчісую брови, ледь торкаючись, щоб колір був не вугільно-чорний. Від природи маю темні густі брови, тож цей спосіб мені подходить.

2)В мене було чимало тональних засобів, але цей підкорив моє серце і його полюбила шкіра мого обличчя. До вашої уваги один із популярних корейських тональних кремів від бренду Enough, лінійка 8 пептидів. Для себе обрала тон номер 13. Він ідеально підлаштовується під мою світлу шкіру обличчя з рожевим підтоном, не жовтить. Текстура не щільна, але добре перекриває дрібні недоліки. Тримається на протязі всього дня, не дає жирного блиску. Для кращого ефекту раджу перекривати пудрою.

3)Eveline Cosmetics BB Magic Gloss Lipgloss 6 w 1 - бюджетний блиск для губ. Відтінок 367, рожевий, не яскравий, підходить на кожен день.

Липкий. Приємний аромат. Сяяння делікатне, ледь помітне.