BELENKAYA

Що таке термальна вода та для чого вона потрібна?

Що таке термальна вода та для чого вона потрібна?

Кожна з нас рано чи пізно відкриває для себе такий засіб як термальна вода. І здавалося б, що в ній особливого? Але можу сказати, що це один з найбільш недооцінених продуктів на б'юті-ринку, який заслуговує на почесне місце у вашій доглядовій рутині.

Термальна вода — це підземна вода, що має підвищений рівень мінералізації та температуру (вище 20 °C)

Багато хто вважає, що термальна вода не має нічого особливого та взагалі не несе користь для шкіри, класифікуючи цей засіб як продукт вдалого маркетингу, але насправді саме вона здатна наситити дерму киснем, вирівняти її тон та подарувати природнє сяйво при регулярному застосуванні.

Термальну воду використовують у ролі заспокійливого засобу, який чудово допомагає проти набряків, запалень, подразнень, та інших пошкоджень шкіри. Звісно, цей засіб не замінить вам звичний зволожувальний крем, але ви можете сміливо розраховувати на значне підвищення рівня гідратації та поповнення мінерального складу шкіри.

Шкіра — найбільший орган, саме тому питна мінеральна вода та термальна — мають суттєві відмінності. На відміну від мінеральних цілющих джерел, термальні впливають напряму — через шкіру. Вони борються більш ніж з 80-ю хворобами, серед яких є такі розповсюджені явища як екзема, або атопічний дерматит.

Вперше у своєму житті я використала термальну воду якраз при появі атопії, з тих пір я не уявляю своє життя без цього засобу.

Термальну воду слід наносити після повного циклу очищення, перед тим як наносити улюблений зволожувальний крем. Термальна вода слугує певним провідником активних компонентів та тільки посилить корисні властивості звичних косметичних засобів.

Термальну воду можна використовувати необмежену кількість разів! Більше того, виробники активно випускають її у тревел-форматі, щоб ви могли взяти флакон із собою та поновлювати рівень зволоження протягом дня.

На відміну від інших засобів, термальну воду можна сміливо розпилювати поверх макіяжу, та не перейматись за цілісність тонального крему. Формула термсальної води не розчиняє декоративні засоби.

Моя улюблена термальна вода — Uriage. Спрей містить у своєму складі 100% натуральну термальну воду із альпійських глибин Франції.

  • за своїми характеристиками це ізотонічна природна вода, що зволожує та живить шкіру;
  • містить кальцій та натрій, що забезпечують протизапальну дію;
  • цинк і марганець є природними антисептиками та чудово загоюють шкіру;
  • калій стимулює ріст та регенерацію тканин шкіри;
  • мідь має омолоджуючу дію та матувальний ефект;
  • кремній відновлює захисний бар'єр шкіри.

Отже, термальна вода — це багатофункціональний інгредієнт, який може стати невід'ємною складовою вашого щоденного ритуалу догляду за шкірою обличчя. Її заспокійливі та оздоровчі властивості роблять її ідеальним продуктом для всіх типів шкіри, особливо чутливої та проблемної.

А ви використовуєте термальну воду у своїй звичній доглядовій рутині?