Alice Wonderlands

BB для губ. Як виглядають бальзами краси на вустах?

BB для губ. Як виглядають бальзами краси на вустах?

Привіт! ВВ-креми давно з’явилися в наших косметичках. Це чудодійні кремчики, що поєднують функції макіяжу і догляду. Вони зволожують шкіру, вирівнюють її та злегка тонують. ВВ розшифровують і як blemish balm («бальзам проти недосконалостей»), і як beauty balm («бальзам краси»). У будь-якому разі ці засоби корисні й помічні.

Але от я вирішила затестити ВВ-блиски для губ від Eveline Cosmetics.

Отже, Eveline Cosmetics BB Magic Gloss Lipgloss 6 w 1. Не знаю, які речовини мають зволожувати, прибирати шорсткість та тріщинки на губах, як це зазначає виробник. Адже якихось корисних олійок чи екстрактів я у складі засобу не знайшла. Зате там є аскорбінова кислота. Аскорбінка сприяє виробленню колагену у шкірі та допомагає регенерації. Тож якусь користь магічні блиски, думаю, мають. А як щодо вигляду на губах?

Я вибрала ненав’язливі світлі відтінки для повсякденного використання. Блиски досить приємні, гарно й солоденько пахнуть. Густі, при нанесенні липнуть. Але потім так схоплюються на губах, ніби зливаються зі шкірою і ця липкість не відчувається. Водночас стійкі, витримують пиття кави і тримаються на губах кілька годин надійним рівномірним шаром. З мінусів назвала б аплікатор. Він такий довгий і тоненький, що, здається, може легко зламатися. Ну і трохи вгинається, поки наносиш блиск. Але можна звикнути.

Дуже подобається на губах. Вирівнює й розгладжує шкіру губ, робить їх доглянутими. Це такий собі макіяж без макіяжу.

Також дуже гарний на губах. Подобається ефект доглянутих губ. Хоча вони в мене й так доглянуті, хех)

Отже обрані мною відтінки не підійдуть для акцентування губ. Підійдуть більше для природнього мейку. Загалом же блиски гарні і, моооже, якось я спробую більш яскравий ВВ.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0