Blics hair ✨💫

Перший крок до здорового волосся

Перший крок до здорового волосся

Першим кроком до відновлення мого волосся був вибір гребінця. Довгий час (я тільки зараз зрозуміла), мучилася з металевим гребінцем і звичайним з кульками на зубчиках. Через місяць користування можу сказати свою думку про неї)

Для тих кому ліньки читати, можете відразу прочитати підсумок) Тут я максимально розпишу всі плюси і мінуси цього гребінця, щоб можна було легко зрозуміти чи потрібна вона Вам чи ні.

Скажу відразу, навіть гребінцем потрібно вміти розчісувати волосся. Немає чарівних гребінців!

Притримуватися будемо такого плану:

1. Мій тип волосся

2. Зовнішній вигляд гребінця

3. Відгуки про неї

4. Плюси гребінця

5. Мінуси гребінця

6. Підсумок

1. Мій тип волосся

На момент місяця лютого (зараз стан волосся покращився у зв'язку з комплексним доглядом) у мене довге натуральне волосся, але пошкоджене (середньої щільності, сухе, січеться і найбільша проблема, що ВОЛОССЯ ПРОСТО ЛІЗЛО, і до кінця тижня на моєму гребінці була величезна кіпа волосся).

2. Зовнішній вигляд гребінця

Гребінець я придбала не на makeUp, а в Єві в лютому (через хорошу акцію). Гребінець приїхав у тонкій картонній коробці, яка на половину відкрита, так задумана дизайном, але це не дуже мені сподобалося, тому що хотілося, щоб коробка була захищена від пилу та зовнішнього середовища.

Сам гребінець дуже легкий, на мій подив якість дуже хороша. Спочатку переживала, що ці зубчики відпадуть, але виявилися напрочуд міцними.

Кольорова палітра широка, я обрала колір Тіффані, мені сподобався, він дуже спокійний та приємний.

3. Відгуки про неї

Розберемо з Вами ряд деяких відгуків, які мене зупиняли:

1. «Дуже електризується волосся після використання»

У себе такої проблеми я не помітила. Хоча до цього зі звичайним гребінцем така була проблема. Причини я можу виділити дві: 1. Так як у покупця не підтверджена покупка, можлива вона купила не оригінальний гребінець, який має погану якість пластмаси, що викликає електризацію. 2. Волоссю недостатньо вологи, яку неодмінно необхідно заповнювати зволожуючими масками з достатньою кількістю хумекантів.

2. «Щітка дуже тверда, в порівнянні з tangle teezer. Погано розчісує грудки і вириває волосся»

Так, цей гребінець жорсткіший, але він абсолютно комфортний. Розчісувати волосся теж треба вміти, не варто відразу брати весь стос волосся і сподіваться, що воно за раз прочешеться «чарівним гребінцем». Але на цьому моменті ми зупинимося в інший раз) Якщо у Вас з'явилися заплутані грудочки, краще розплутайте їх руками, а потім прочешіть. Якщо ситуація дуже складна, то краще обріжте ці 3-4 волосинки біля грудки, знаю, звучить дахливо, але повірте! нехай вони краще відростуть, ніж ви їх вирвете зовсім!

3. «Не купуйте, запах смердючого пластику і розпадається на очах»

Запаху, особисто я, ніякого не помітила. За місяць користування у мене нічого не розклеїлося, не тріснуло та не розпалося. Але краш-тести з падінням я звичайно не влаштовувала) Вона бере участь у щоденному розчісуванні, митті волосся, сушінням під феном.

4. Плюси гребінця (мій особистий погляд):

- Не вириває волосся (Він дійсно не вириває волосся, я тепер можу не боятися проводити по всій довжині волосся, я точно знаю, що гребінець ні за що не зачепить волосся.

- На гребінці майже не залишається волосся (Голову мию через кожні 3-4 дні. Перед миттям голови оглядаю гребінець і мию його, за місяць більше 5-6 волосинок помічено не було, сказати що я цьому здивована, це не сказати нічого!)

– Вона перший помічник при використанні масок. Я наношу маску і прочісую гребінцем всю довжину волосся. Так маска краще вбирається, обвалюючи кожну волосину. На початку використання, звичайно, лізло волосин 15-20, з моєю довжиною це стос волосся. Але через місяць комплексного догляду ця кількість скоротилася до 5-10.

- Її легко мити (за три дні розчісування на пластику видно бруд, чого не видно на інших гребінцях, тобто весь пил і бруд, що скопичився на волоссі, видно на гребінці, і це мене втішило, я спокійно можу її вимити і вона як нова)

- Продувається (з нею можна спокійно сушити волосся і при цьому його розчісувати)

- Вона легка (завдяки тому, що вона не важить багато, я спокійно можу її носити з собою і руки не втомлюються від тривалого розчісування). Вона просто невагома.

5. Мінуси гребінця (мій особистий погляд):

- Мінус швидше до упаковки (хотілося б, щоб вона була закрита від зовнішнього середовища)Поки мінусів не помітила, навіть не придумала, що сказати поганого)

6. Підсумок

Моє волосся середньої густоти, довге, натуральне, сухе. Гребінець став моїм щастям, мені тепер подобається розчісувати волосся. З нею можна: розчісувати повністю довжину, волосся нізащо не зачепиться, розчісувати мокре, використовувати для розчісування масок, сушити з феном. Вона дуже легка, злегка жорстка, але приємна. Упаковка бажає найкращого. Гребінець не буде «чарівним» і розплутуватиме самостійно Вам волосся і всі грудки. Волосся треба вміти розчісувати! Він значно полегшить розчісування! Починайте з кінчиків, повільно піднімаючись вгору, не робіть різкі рухи, що рвуть, грудочки розплутуйте руками, бережіть волосся і буде Вам щастя разом з Janeke!

Перший крок до здорового волосся
Перший крок до здорового волосся
Перший крок до здорового волосся
Перший крок до здорового волосся