Ганночка Тетяна

Філер від La'dor

Філер від La'dor
Філер від La'dor
Філер від La'dor
Філер від La'dor

Продовжую тему догляду за волоссям. Мова піде про один із самих популярних філерів від La'dor, який я беру вже не вперше.
Забігаючи наперед, відмічу, що це один із самих найкращих філерів, який я пробувала.
Для мого фарбованого і пошкодженого волосся - це справжня знахідка. Засіб працює не тільки на візуал, а й на суттєве покращення стану волосся, звісно ж, що при періодичному використанні.

Філер від La'dor

Філер представляє собою прозору концентровану рідину, яку реба змішати 1:1 з прохолодною водою, щоб отримати потрібну суміш.
Аромат у засоба приємний, я б його назвала салонним. На волоссі він потім сильно не відчувається.

При додаванні води емульгація починається не миттєво, треба трохи часу, щоб маса загустішала. В процесі, ретельно перемішуючи, обидві рідини набувають щільності, набухають, колір перетворюється на білий напівпрозорий, консистенція однорідна, без грудочок. Філер у готовому стані густий, текстура слизько-силіконіста.

Щоб досягти бажаного і максимального ефекту, потрібно дотримуватися деяких правил. Філер наноситься на попередньо вимите волосся (трохи віджатим рушником, щоб з нього не стікала вода).

Розподіляється легко, швидко обволікає собою кожну прядку. Після цього слід завернути голову у поліетиленову шапочку і прогріти феном близько 5 хвилин, після чого тримати не менше, ніж 30 хв. Чим більше - тим краще.

Змивається філер з волосся швидко, після нього воно розчісується дуже легко, не плутається.
Ефект від застосування мене завжди приємно вражає, бо після нього волосся виглядає круто.

Філер надає особливої гладкості, розгладжуючи кожен волосок, прибираючи пухнастість. На дотик волосся більш еластичне, пружне, шовковисте і розсипчасте, наче оживає після нього. Він додає блиску, є зволоження, кінчики не сухі. Також є таке відчуття, ніби він створює невидиму плівку і обволікає нею волосся, як після ламінування.

Філер не сприяє передчасному забрудненню, об'єм не забирає. Після нього я навіть можу не використовувати крем, бо волосся гладке і слухняне, посічені кінчики не стирчать.
Використовуючи періодично цей філер волосся виглядає більш доглянутим.

Флакона з об'ємом 13 мл. на мою довжину вистачає на 1 раз. У кого коротше, то можна поділити і на 2.