Spodobaieva Maryna

Пусті баночки

Пусті баночки

Не знаю дівчата, як ви це робите? Було дуже складно, постійно хочеться вже викинути та звільнити місце. Поки не змінила свою думку, що це гарний спосіб підвести підсумки, буває в користуванні враження змінюється.

🔹Аромати

Fabien Marche Alchimiste SpiC2 Spiced Caramel

Просто неймовірний зимовий аромат, робила про нього допис

https://club.makeup.com.ua/post/29461/

Тільки позитивні враження, кучу компліментів, аромат затишку, надіюсь він нікуди не зникне, обов’язково повторюю в холодну пору. На одязі тримався до прання, дуже вартий уваги.

Boum Vanille Sa Pomme d'Amour

Аромат свята, думала залишити трішки, але аромат дуже бюджетний. З часом став більше стійкіший, дуже гарно себе показав.

https://club.makeup.com.ua/post/29481/

Jeanne Arthesдуже приємно дивує, не втрималась, щоб не спробувати ще один аромат з серії Boum.

🔹Обличчя

Laneige Water Sleeping Mask

Писала вже про неї

https://club.makeup.com.ua/post/30470/

На жаль думка не змінилася, для проблемної шкіри точно НІ. Можливо вона гарно спрацює на віковій дійсно сухій шкірі. Вже останні рази використовувала для рук, дуже відчувається силікон в складі.

Fraijour Original Herb Wormwood Peeling Gel

https://club.makeup.com.ua/post/29476/

Делікатний з непоганим складом, досить універсальний, використовувала для обличчя, тіла, рук. Гарно справляєтеся, але трішки вже надоїв. Плюс маю іншого фаворита, про нього напишу згодом.

Biotrade Melabel Whitening Tonic

https://club.makeup.com.ua/post/33368/

Дуже сподобався, дійсно дав гарний результат, обов’язково вводити поступово. Можливо повторюю згодом, дуже цікаво буде порівняти з Cocos, є схожий по складу, перевіримо, ціна там дуже приємна.

Матувальні серветки з бамбуковим вугіллям від ViaBeauty

Універсальний продукт постійно є в рюкзаку чи сумочці. Не завжди є бажання користуватися косметикою, але дуже зручно прибрати блиск. Для комбінованої чи жирної шкіри просто ідеально. Беру різні зі своїм завданням всі справляються на відмінно.

🔹Тіло

Fascy moisture bomb hand cream

Подарунок від мами, досить непоганий базовий крем з задоволенням використала. Спочатку віднеслась скептично до нього, думала буде досить активна віддушка. Але максимально натуральна, відчутна тільки близько до тіла. Склад тут цікавий, з однієї сторони є мінеральні масла та силікон, з іншою гліцерин, масло ши та грейпфрута, пантенол, алантоїн, алое. Більше сподобався чим ні.

Crystal Body Deodorant

https://club.makeup.com.ua/post/30901/

Переходить в інші добрі руки, взагалі не сподобався.

🔹Волосся

L'biotica Biovax Natural Hair Mask Intensive Regeneration

https://club.makeup.com.ua/post/31859/

Найбільшою проблемою виявилось витримати маску 15 хвилин і більше. Не економічна, досить густа по текстурі, але ціна приємна. Звісно я вже купила, ще одну маску цього бренду але вже з авокадо, має бути краща.

🔹Косметика

Туші від Eveline Cosmetics

https://club.makeup.com.ua/post/31589/

Взагалі дуже подобаються туші, тільки позитивні враження. Але випадково купила водостійку, це була помилка, дуже складно змивається навіть гідрофільним маслом.

Пусті баночки
Пусті баночки
Пусті баночки
Пусті баночки
Пусті баночки