Як за 200 грн зробити себе щасливішою?
Ця олійка просто неймовірна, вона для мене виконує дуже багато корисних функцій.
Так чим такий чудовий цей продукт?
Взагалі магній необхідний нашому організмові і напевне чим більше, тим краще, даний засіб покриває денну норму такого необхідного мікроелементу.
Розпилювач справний, ним легко наносити засіб, але поки холодно, а він дає ефект холодка, то спочатку наношу на долоню, влітку вже буду наносити безпосередньо з нього.
Капельки прозорого кольору, текстура масляна, але добре вбирається, я наношу спочатку на долонь, згодом на тіло і вдягаю махровий халат, ходжу десь пів годинки, потім йду в душ.
Для мене це унікальний продукт! Перше, за що я його так обожнюю-легше протікання кд. От насправді дуже допомагає, больові відчуття значно менші, при місячних мене можуть ламати ноги, в цьому плані він теж помічний і усуває такий неприємні відчуття.
Я не лінуюсь ним користуватись в пмс(як і інші засоби з магнієм)так і вперші дні, оскільки дійсно бачу результат.
Також це чудовий помічник взагалі в плані самопочуття. Якщо ввечері зробила процедуру перед душем, то на ранок відчуваю себе енергійніше і маю більше сил, не кажучи про моральне здоров'я.
Тож відчуваю, що після результатів останнього конкурсу мені треба буде добре ним намаститись 😂 Я емоційна людина і дійсно все приймаю до серця, особливо, коли щось несправедливо, тому сьогодні мене чекає багато магнію)))
Вже вибачайте мені, така я є, і треба полегшувати свій емоційний стан.
Тут доречі є інструкція, що доволі зручно😊
На в олосся я не наносила цю олійку, незнаю, чомусь такий метод мені не цікавий, але на тіло-так❤️
Якщо є ранки чи висипання на шкірі може трішки пекти, але печіння швидко зникає.
Я не відчуваю ніякого аромату чи дискомфорту, просто шкіра на дотик ніжніша.
Висновок. Все чудово! Я отримала значно більше, ніж чекала. Цьому засобу віддаю своє сердечко ❤️
Коментарі (0)