Ирина ❤️

Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar

Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar

Attar Collection - парфумерний нішевий бренд з ОАЕ, це не підробки на інші бренди, а самостійний парфумерний будинок. Я люблю цю фірму і зараз у мене від них 4 парфуми по 100мл. Всі парфуми йдуть у красивих великих коробках, усередині вони як оксамитові, самі флакони з тяжкими металевими кришечками як куполи у мечетей в арабському стилі, хтось вважатиме несмаком, але мені вони симпатичні. Флакони не прозорі, але можна просвітити вміст ліхтариком

Вони йдуть за обсягом більше ніж 100мл, тому заповнені не під верх. Перші 2 парфуми з'явилися у мене практично одночасно і є улюбленими, я не змогла вибрати, який з них мені був більше потрібен. Перший із них Hayati🍧

Випущений у 2018 році. Парфумер: Yann Vasnier.

Верхні ноти: Малина, Ягоди та Ананас;

Середні ноти: Збиті вершки, Мед, Чорна смородина, Слива та Квіткові ноти;

Базові ноти: Морозиво, Ваніль та Білий мускус.

Для мене це аромат італійського малинового морозива. Солодкий ванільний але при цьому з ягідною кислинкою, дуже шлейфовий, тримається на мені весь день, коли я його ношу, оточуючі завжди відзначають як пахне смачно. Можливо для когось цей аромат простий, не натуральний, є в ньому штучні нотки (ось як ароматизатор цього самого малинового морозива) для когось може бути навіть дитячим або як кажуть компотиком, я ж люблю солодкий аромати, і для мене в моїй великій колекції парфумів (більше 60 ароматів) він все одно залишається одним з коханих ❤️ І точно потрапляє до топ 10 ароматів, які я хотіла б мати завжди. Більше люблю носити його в теплу пору року, але й у прохолодну він теж добрий. Для мене це аромат гарного настрою та посмішки. Це чисто жіночий аромат, на чоловікові його навіть не уявляю. Схожих ось точно на нього не знаю.

На аромати Attar зараз дуже багато підробок, тому краще купувати в перевіреному місці, якщо ви не знаєте як відрізнити.

Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar
Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar
Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar
Улюблений нішевий аромат ягідного морозива та мої інші Attar

Другим був Crystal love for Her 🍫 про нього https://club.makeup.com.ua/post/33748/

Потім у мене з'явилася Azora 🌸. Це аромат порівнюють із найпопулярнішим Fleur Narcotique Ex Nihilo, так вони дійсно схожі. Но якщо Fleur Narcotique більш унісекс аромат, Azora для мене жіноча версія цього аромату, та подобається мені більш. Це парфум про личі та півонію. Стійкість та шлейф на висоті.

І останнім зʼявився Khaltat Night🍒, перше моє знайомство з цим ароматом не вдалося, для мене тоді влітку він здався важкуватим, але я не могла забути його класний шлейф, і через рік але вже в холодну пору, вирішила знову його спробувати, після цього в моїй колекції з'явився новий флакон 🙈 ​​Аромат про вишню і пачулі (які я не дуже люблю у парфумерії, вони для мене завжди обтяжують аромати). Але при цьому пачулі не дають скотитись аромату у вишневий компот. Зазвичай вишневі аромати люблять робити з нотою тютюну, але тут замість нього пачули. Аромат дорогий, можливо навіть як вечірній. Так само підійде як унісекс аромат, на чоловікову теж гарно сидить. На Lost Cherry Tom Ford не схожий. Більше схожий (не колони, просто один напрямок ароматів) з Arabesque The Merchant of Venice, Ambre D'Alexandrie Boucheron, Hermessence Ambre Narguile Hermès.

Також ще я пробувала аромати Attar Al Rayhan 🍋. Це цитрус + солодкі цукеркові нотки. Аромат не солоденький, але не дуже як для мене. За стійкістю та шлейфом вже слабше ніж перелічені аромати Attar вище. Багато хто порівнює Bal d'Afrique Byredo. У мене не було, Byredo, з цього свою думку щодо цього сказати не можу. Може бути унісекс, але мені здається все ж таки більш жіночим.

Rosa Galore 🌹, жіночий, аромат про солоденьку світлу молоду троянду. Стійкість та шлеф, нормальні

The Persian Gold фруктові медові ноти+трохи троянди та пудрових нот, не важкий. Солодкий але не надто, є в ньому якась нота, що дає трохи свіжості акварельності. Для мене він жиночий.

Ці парфуми не погані для мене, можу носити, але бажання купувати флакон не з'явилося.

Areej для мене аромат просто ні про що, навіть важко описати чим пах, хтось описував його як пудровий, для мене нічого пудрового в ньому немає, може щось косметичне уходове, як якийсь крем ... що то прям зовсім ніжне ненав'язливе і стійкості ніякої в порівнянні з іншими, десь через пару годин не чула його, уткнувшись носом у місце нанесення. Жиночій.

The Queen of Sheba 🍑 для мене був дуже важкий і нота тютюну мені дуже заважала в ньому, його багато хто вважає схожим з популярним Good Girl Gone Bad By Kilian. так вони схожі, но в Kilian тютюну меньш, але за схожістю з ним, мені тоді вже більше подобається Adèle Gritti, тут цих тютюнових нот немає взагалі. Це все 3 аромати про османтус і туберозу. Жиночий квітковий аромат, стійкий та шлейфовий. Іноді мене ці аромати душать, можливо через туберозу.

Purple Garnet Crystal 🍇від цього аромату я чекала заявлений в нотах виноград, але отримала щось для мене жахливо ретрове, робила до нього кілька підходів, але навіть пробник зносити не змогла, віддала, це аромат мені був зовсім неприємний.