YuliHrytskoff

Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel

Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel

Сьогодні на ринку представлено безліч гелів та пінок, які дбають про делікатні ділянки тіла. Але в косметичних засобах, призначених для інтимної гігієни, я віддаю перевагу легким, повітряним текстурам. Саме тому найчастіше купую пінки для інтимної гігієни, які не тільки ретельно очищають інтимні зони, але й дуже делікатно ставляться до них, не викликаючи подразнення чи сухості. У сьогоднішньому моєму дописі мова піде саме про такий засіб - Пінку для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel.

Пінка розфасована у дуже милий флакон, виготовлений із непрозорого пластику білого кольору. Флакон пінки оснащений дозатором, він виконує функцію піноутворювача. Але робота дозатора розчарувала - він ну дуууже тугий, трохи заїдає, тому потрібно докладати чималих зусиль, щоб вижати пінку із флакона. Так як засіб призначений для дитячої інтимної гігієни - я навіть не уявляю, щоб дитина могла сама користуватися пінкою із таким незручним дозатором! Та й мамі, тримаючи дитину, одночасно користуватися засобом буде проблематично! За це однозначно – мінус!

Перше, на що хочеться звернути увагу, характеризуючи цей засіб - так це на його склад. У принципі, в пінки склад досить-таки непоганий! Так, є синтетичні компоненти, але в основному, це піноутворювачі, хелатуючі речовини, але вони мають низьку токсичність, так що це не страшно. Натомість виробник додав також і чималу кількість компонентів натурального походження, які мають заспокійливу дію та знімають подразнення, наприклад екстракти ромашки, череди, д-пантенол та молочну кислоту.

Консистенція засобу в самому флаконі рідка, ковзна і добре піниться. При проході через дозатор рідина набуває піноподібної консистенції. При цьому піна утворюється дуже повітряна, пишна, просто як хмарка і пружна, до того ж, довго зберігає форму, не перетворюючись на рідину.


Змивається пінка швидко, слизької мильної плівки не залишає.

Колір самої рідини прозоро-молочний, піна набуває чистого білого кольору.

Запах у пінки дуже легкий, ледве вловимий – мені пахне кокосиком) Запах засобу на шкірі не залишається.

Хоча пінка і призначена для дитячої інтимної гігієни і може бути використана для дівчаток від трьох років, пінку я брала для себе - так як дитяча доглядова косметика більш делікатно ставиться до шкіри і слизових оболонок - це якраз те, що потрібно для моєї чутливої ​​шкіри! Загалом, в дії мені пінка дуже сподобалася! Я її використовую двічі на день - вранці та ввечері. Пінка дуже повітряна та пружна, тому два натискання на дозатор повністю вистачає для якісного очищення інтимних зон. Засіб добре очищує зазначені зони, дає почуття чистоти та комфорту. При цьому не викликає ні сухості, ні подразнення. Дуже люблю використовувати цю пінку в "особливі дні", коли митися доводиться частіше, ніж звичайно - пінка надовго зберігає відчуття чистоти та свіжості, добре прибирає запахи.

Пінка дійсно практично за всіма параметрами просто відмінниця - має хороший склад, приємний ледве вловимий аромат, якісно очищає інтимні зони, не викликаючи подразнення або сухості, але дозатор працює дуже погано - майте на увазі при покупці даного засобу. А так, до покупки рекомендую!