Макіяж очей для початківців
Покрокова інструкція
Вітаю усіх! Макіяж є невіддільною частиною мого життя протягом багатьох років. Цей етап зборів є найприємнішим. Тому хочеться написати покрокову інструкцію як зробити макіяж очей для початківців. Вона допоможе тим, хто не має навичок мейку та бажає навчитись фарбуватись для себе. Найголовнішими умовами є велике бажання, відсутність страху робити помилки та мати при собі базовий набір косметики.
Першим етапом макіяжу є правильний вибір косметики. Для новачків я радила б обрати ось такі косметичні засоби:
- Зволожувальний крем навколо очей від FarmStay;
- Основа для тіней від бренду Bell;
- Олівець для брів від Patricia Ledo та фіксувальний гель для брів Lamel;
- Олівець для очей від Lamel;
- Підводка для очей Eveline;
- Палетка тіней від LN PRO;
- Туш від бренду Maybelline Sky High.
Ця косметика була обрана не випадково, вона з легкістю наноситься на обличчя та розтушовується, з нею буде комфортно працювати новачкам. Палетка тіней Flexi є найуніверсальнішим продуктом, який є у моїй косметичці. Нижче прикріплюю свотчі олівця для брів, підводки для очей та олівця для очей.
Також додаю фото свотчей палетки
Для початку я нанесла крем FarmStay. Цей етап необхідний для того, щоб шкіра навколо очей була зволожена та косметика наносилась рівномірно.
- Оформляємо брови. У мене перманентний макіяж, тому форму брів, яку маю, просто підкреслюю олівцем.
- Щоб тіні тримались якомога довше та не скочувались, використовуємо основу від бренду Bell. Наносити потрібно спочатку пензликом на повіко, а потім можна розтушувати засіб пальцем.
3. Наступним кроком наносимо світло-коричневий відтінок на нерухому повіку. Для цього я взяла пухнастий пензлик середнього розміру та почала наносити тіні легкими, круговими рухами. Якщо раптом тіні почали осипатись, то їх можна підтерти пальцем.
4. Додаємо блискучі відтінки. Я візуально поділила око на дві частини та вирішила заповнити їх різними тонами. Беремо яскравий коричневий колір та починаємо наносити пензликом тон у правий край ока.
5. Світлий відтінок нашаровуємо ближче до початку ока. Важливо постійно розподіляти блискітки пензликом рівномірно на повіці. У цьому макіяжі для початківців я використовую більш світлі кольори, бо вони - універсальні.
6. Найсвітліший блискучий наносимо тонким пензликом у самий кутик ока, щоб зробити його візуально трохи більшим.
7. Стрілки на повіках. Я зробила два варіанти стрілок для того, щоб можна було на фото побачити різницю між базовою коричневою стрілкою, намальованою гелевим олівцем, та більш яскравою стрілкою, зробленою за допомогою гелевої підводки. Для початку беремо олівець та малюємо тоненьку стрілку. Важливий момент: у жодному випадку не можна тиснути на олівець, бо потім буде дуже важко розтушовувати. Тонким пензликом плавно виводимо стрілку догори до краю ока. Або беремо підводку та рівномірно ведемо стрілку по оку до кутика, без розтушовки. Якщо лінія вийшла нерівною, або надто тонкою - не засмучуйтесь, її завжди можна виправити, просто нанесіть ще один шар підводки.
8. Останній етап макіяжу для початківців - туш. Якщо хочеться, щоб мейк був більш ніжним, потрібно фарбувати вії в один шар. Але якщо потрібно зробити погляд виразнішим - туш наносимо у декілька шарів.
У результаті отримуємо красивий, мінімалістичний макіяж, який з легкістю зможе зробити навіть новачок.
Головна порада щодо макіяжу для початківців - не боятись робити помилки, будь-який мейк можна врятувати за допомогою ватних спонжів та мокрих серветок.
Красуні, а з чого складається ваш легкий повсякденний мейк?
Коментарі (0)