krislemly

Hedonic | Денний крем для рук

Hedonic | Денний крем для рук

Шкіра рук у мене дуже схильна до сухості, особливо в період опалення. Якщо не давати їй достатньо живлення та зволоження - можуть з'явитися тріщини та лущення. Тому протягом дня я регулярно користуюсь кремами. Я вже писала про нічний крем, а сьогодні розповім про денний.

Hedonic | Денний крем для рук

Упаковка. Одразу привертає погляд, коробочка в фірмовому кольорі HEDONIC. Сам тюбик металізований. Дизайн відомий та стриманий, спокійні тони і лише потрібні корисні дані.

Гвинтова кришка, закручується щільно і надійно. Під собою має широку шийку для дозування продукту, що зручно в застосуванні і не потрібно жодних зусиль, щоб видавити продукт.

В комплекті металевий ключик для зручності використання.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:

•Ніацинамід — відновлює, захищає, підвищує пружність та еластичність. Додатково – покращує зовнішній вигляд текстури шкіри;

•Prodew 500 — комплекс цінних амінокислот, розроблений японською компанією Ajinomoto, до складу якого входять компоненти, що підвищують пружність та зволоженість шкіри, знімають подразнення та покращують поглинання шкірою вологи;

•Олія аргани — живить та зміцнює нігті, пом’якшує, регенерує та тонізує шкіру рук і має протизапальну дію;

•Екстракт Алое Вера — насичує шкіру корисними поживними речовинами і має потужну протизапальну та ранозагоювальну дію, оздоровлює та омолоджує.

Аромат у крему дуже легкий ніжний квітковий аромат. Це справжній весняний букет квітів у тюбику.

Текстура крему спочатку може здатися щільною, але при контакті зі шкірою стає більш податливою. Вона не жирна і не масляниста. Розподіляється дуже легко, при контакті зі шкірою відчувається приємна м'якість та чарівний легкий квітковий аромат.

У цьому кремі настільки ідеальна формула, що він вбирається дуже швидко, не залишаючи на шкірі ні жирності, ні плівки, хоч по текстурі крем дуже поживний.

Розхід досить економний . На одне застосування я використовую кількість, яка показана на фотографії вище.

Крем чудово зволожує шкіру рук, що особливо помітно після тривалого контакту шкіри рук із водою. Прекрасно згладжує лущення та знімає почуття дискомфорту. При регулярному використанні шкіра рук стає менш сухою, ніжною та бархатистою.

Для мене крем для рук Hedonic - це ніжний догляд і приємне ритуал в одному флаконі. Користуватись цим кремчиком одне задоволення.